2007-09-16, 21:37
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: na wesele-buty na plaskim(jakie?).Co ubrac??!!!pilne
Cytat:
Napisane przez juanita
czesc kobietki!
Mam nadzieje,ze pomozecie mi w zwiazku z moim problemem.Za miesiac wybieram sie na wesele jako osoba towarzyszaca./Nie mam pojecia co ubrac,bo moj partner jest mojego wzrostu a ja w butach na obcasie nie mam zamiaru byc przy nim 10cm wyzsza.Kombinuje co ubrac zeby wygladac mimo wszystko olsniewajaco  Pomozcie mi stworzyc cos,co bedzie ciekawa kombinacja stroju.Zwykle lubie sie czyms malym wyrozniac i chodzilam na takie imprezy w sukienkach plus dodatkach lub dodatkach plus sukienkach  bo tak mozna to nazwac...Tym razem nie wiem co mam zalozyc,.czasu malo....  a ja chce isc fajnie ubrana.Myslalam o spodniach czarnych szerokich u dolu bo wtedy pewnie buty na plaskim gubilyby sie gdybym uszyla dluzsze spodnie...lub znalazla...i gorze w modnym odcieniu fioletu lub oberzyny(tylko jaki fason bluzki!!!???)a do tego jakies fajne dodatki...moze ladne,duze kolczyki z pawich pior???nie wiem sama czy to dobry pomysl...Chcialam zrobic pare fioletowych fleshy na wlosach ,stad ten kolor.mam nadzieje,ze mi pomozecie.z gory dziekuje
|
Nie bardzo rozumiem,czemu nie możesz założyć i tym razem sukienki Czarne spodnie na wesele?Hmm moje zdaniem to tak trochę dziwnie,ale jak chcesz.Nie do końca rozumiem też kwestię butów-jak partner jest Twojego wzrostu to 5 centymetrów obcasu raczej nie zrobi z Ciebie olbrzymki
|
|
|