Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - na wesele-buty na plaskim(jakie?).Co ubrac??!!!pilne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-16, 21:37   #4
buddha.b
Raczkowanie

Dot.: na wesele-buty na plaskim(jakie?).Co ubrac??!!!pilne

Cytat:
Napisane przez juanita Pokaż wiadomość
czesc kobietki!

Mam nadzieje,ze pomozecie mi w zwiazku z moim problemem.Za miesiac wybieram sie na wesele jako osoba towarzyszaca./Nie mam pojecia co ubrac,bo moj partner jest mojego wzrostu a ja w butach na obcasie nie mam zamiaru byc przy nim 10cm wyzsza.Kombinuje co ubrac zeby wygladac mimo wszystko olsniewajacoPomozcie mi stworzyc cos,co bedzie ciekawa kombinacja stroju.Zwykle lubie sie czyms malym wyrozniac i chodzilam na takie imprezy w sukienkach plus dodatkach lub dodatkach plus sukienkachbo tak mozna to nazwac...Tym razem nie wiem co mam zalozyc,.czasu malo....a ja chce isc fajnie ubrana.Myslalam o spodniach czarnych szerokich u dolu bo wtedy pewnie buty na plaskim gubilyby sie gdybym uszyla dluzsze spodnie...lub znalazla...i gorze w modnym odcieniu fioletu lub oberzyny(tylko jaki fason bluzki!!!???)a do tego jakies fajne dodatki...moze ladne,duze kolczyki z pawich pior???nie wiem sama czy to dobry pomysl...Chcialam zrobic pare fioletowych fleshy na wlosach ,stad ten kolor.mam nadzieje,ze mi pomozecie.z gory dziekuje
Nie bardzo rozumiem,czemu nie możesz założyć i tym razem sukienki Czarne spodnie na wesele?Hmm moje zdaniem to tak trochę dziwnie,ale jak chcesz.Nie do końca rozumiem też kwestię butów-jak partner jest Twojego wzrostu to 5 centymetrów obcasu raczej nie zrobi z Ciebie olbrzymki
buddha.b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując