Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015, część 8 :) !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-01, 11:02   #2335
emylka86
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 8 :) !

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Cała noc na cycu, na jednym pojawiła się siara (chyba :P), to już drugiego nie chce, moja syrena okrętowa. Wiadomo, głodna to i marudna całą noc, pospałyśmy przy karmieniu na leżąco, ale wyszło z tego 20 minut, a tak to płacze i marudzi, więc nie schodzi z moich mdlejących rąk. Dostała teraz mm, była nadzieja że pośpi, a ta na Wizaż łypie :P Bosz...
hehe ma to po mamie ;p

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Super hiper a Izunia cukiereczek i piękne imię ma, wiem co mówię

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Mąż dziś do pracy wrócił i zostałam sama z trójką nieletnich osiwieję na bank

Melduję tylko, że na dzień dzisiejszy walka o kp wygrana od 3 dni tylko pierś i się nie dokarmiamy, Pan Sówka trąbi do syta co 2-3 godziny, aż gulgocze . Jak żle chwyci, to boli, ale da się przeżyć i już zahartowane cycusie, bo nie pęka skóra.

Jezu idę coś wszamać, bo nie wiem kiedy kolejna okazja mi się trafi. Pan Sówka ma wbudowany radar z syreną, włącza się ilekroć zrobię dwa kroki w kierunku schodów na dół, a tam jest KUCHNIA
super że laktacja unormowana

Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość
Jest jedno pocieszenie. Daty idą do tyłu. Rodziły te z połowy, to teraz z data na 6.10. Jeszcze trochę może dojdzie do 1.10 [emoji14]

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

I ja też pn

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka

chyba najgorsze takie oczekiwanie

Viki trzymam kciuki za szybką akcję!!!!

ja z synkiem w domu. pomidorówka się robi. zaraz wyjdziemy się przejść... tak sobie myślę , że za tydzien mogę rodzić chyba zdążę wszystko ogarnąć

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora