2015-10-01, 11:08
|
|
|
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18
E nie ten Neuer mi się jednak nie podoba więc zostaje Never, Levandowski a kto trzeci  .
|

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------
Cytat:
Napisane przez Pollinaa
Może patriota i patrzy tylko na rodaczki 
|
Przyjechałby do Polski to byśmy mu z głowy ten patriotyzm wybiły 
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------
Właśnie dzwoniła do mnie Pani z Dziubeki, że niestety nie mają tych kolczyków, które zamówiłam, szkoda, że dopiero po tygodniu od zamówienia mi to mówi. Co prawda nie zależało mi na nich bardzo, w sumie tylko zależało mi na bransoletce, ale telefon po tygodniu to trochę kicha, tym bardziej, że mieli ten szał zakupów w weekend więc pewnie dużo ludzi zamówiło. Ja składałam zamówienie już w piątek rano, wiec powinni brać się za kompletowanie zamówień od początku a nie od końca Co prawda kasę za kolczyki mi zwrócą, bransoletkę dopiero dziś wyślą, ale niesmak pozostał. Tym bardziej, że to moje pierwsze zamówienie online. No nic zostanie jak do tej pory, tylko stacjonarnie albo wcale
|
|