Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienią... Irena wizażem szła. AKT 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-01, 12:11   #304
*misia*
Zakorzenienie

Dot.: Jesienią... Irena wizażem szła. AKT 21

dzień dobry, trzeci już raz siadam i zaczynam pisać tego posta i ciągle coś mi przeszkadza.
Karolcia spokojnej podróży i udanego wypoczynku z siostrami, a jak będziesz miała możliwość to melduj się nam
Haniu mam nadzieję, że w samochodzie to tylko pierdoła i to na dodatek niezbyt kosztowna ale tym czasem jeździj ostrożnie A czy coś się wyjaśniło u Ciebie w pracy bo nie wiem, ale chyba mi gdzieś umknęła ta informacja.
Brzudi życzę Ci bardzo fajnego i udanego pierwszego dnia w pracy, tzn pozostałych też fajnych ale tego pierwszego wrażenia takiego wow
Gosia ciesz się delektuj tą wolną chwilą u siebie w domu i czasem spędzonym "prawie" sam na sam z książką
Kasia kurcze strasznie drogie te ochraniacze Z czego one są wykonane? Rozumiem że one są szyte pod indywidualne dziecko i stąd ta cena tak? Ja wiem, ze bezpieczeństwo najważniejsze, ale cena i tak zwala z nóg A ile Huber waży?
Gosia a może Twoja lodówka sie po prostu przestawiła na większe mrożenie,czy raczej to niemożliwe?