Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-01, 11:28   #1029
Rapsodia
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X

jak chcesz dobre serum dzialajace to polecam joico kpax rekonstruktora to jest petarda

co do pb, zobaczymy kiedy moje 3tysie z wczoraj mi naliczą, o ile wogóle. Ostatnio toczyłam bój o tysiąc z D za ekupon, plus za transakcje i dziady mi naliczyli 100pkt "grzecznosciowych" i tylko te za wysokosc transakcji, ekuponu oczywiscie nie Takze niech sobie wezmą swoje grzecznościowe punkty a naliczają jak trzeba.

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez iv3 Pokaż wiadomość
Data jest dobra. Z resztą ja te eyelinery zużywam masowo bo robię grube krechy na górze i na dole
Są dni że jest świetny a są dni jakby robił prześwity i za cholerę nie mogę go przykryć nawet cieniem.
Mówisz Inglot , dlaczego by nie
ma czadowe kolory, ino szybko wysycha wiec duraline najlepszym przyjacielem.

Ale armani eyes to kills tez szybko wysechł i MUFe tyż