Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-01, 13:05   #134
surrrykatka
BAN stały

Dot.: 8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks

Ja nie lubie byc decyzyjna bo bywam niezdecydowana.
Znaczy jesli chodzi o zycie osobiste. Na studiach czy w pracy czy w kole naukowym lubie sobie porzadzic
Ale przy przyjaciolkach tez czesto bylam niezdecydowana :p tylko "sluzbowo" sie wczuwam w role i potrafie byc dyktatorem
A w zyciu prywatnym czesto potrzebuje rad i wsparcia. To tez bylo moim motywem napisania na wizazu
Aczkolwiek z drugiej strony zawsze wiem czego na pewno nie chce. Nie zawsze wiem czy cos chce ale wiem jaka na pewno jest granica.
Na pewno czuje sie przy nim bezpiecznie. Bo ja jestem dziwna. Z jednej strony jestem pewna siebie a z drugiej strachliwa. To znaczy tak: nie boje sie klocic, wystepowac przed duza grupa osob, dyskutowac i takie tam. Ale boje sie: chodzic po ciemku, potencjalnych przestepcow, samotnych podrozy, duzych psow. Takich fizycznych zagrozen bardziej. A przy nim sie nie boje.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez _Tola Pokaż wiadomość
No i to go ratuje nie chcemy cie dolowac tylko po prostu zwróć na to uwagę wiesz jak to jest, z boku dostrzega się pewne rzeczy inaczej.
O ile nie mam nic do tego ze te wasze 'pierwsze razy' były na ostro, to zwracaj uwagę czy faktycznie nie chce Cię na swoją suke wychować
Ale jeśli po za tymi waszymi ostrymi lozkowymi klimatami ciepły z niego facet i czujesz się z nim dobrze, to nir przejmuj się zanadto
Nie lubie tego slowa (suka), jakos mi sie zle kojarzy :p
Dla mnie jest bardzo fajny. Gorzej na tym szkoleniu bo strasznie oficjalny byl no ale dla swoich kumpli jest ok z tego co widze

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

W ogole mam jednej crazy pomysl ale nie wiem czy nie jest zbyt hardcorowy

Edytowane przez surrrykatka
Czas edycji: 2015-10-01 o 12:27
surrrykatka jest offline Zgłoś do moderatora