2015-10-01, 13:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx
W ogóle dziewczyny ja się tak bałam, że będę miała wszystkie te suknie za duże i w ogóle a się okazało, że rozmiar 36 jest dla mnie idealny pod każdym względem. I załapałam się na sesje do strony internetowej. będą dzwonić w następnym tygodniu 
|
mamy gwiazdę na wątku 
Cytat:
Napisane przez Lilly Greace
Hej
Mnie zdanie zmienia się dość często, ale jak nachodzą mnie wątpliwości jakiekolwiek, to przypominam sobie moment, jak się poczułam, gdy założyłam moją suknię... 
Zresztą też wychodzę z założenia, że jest masa przepięknych sukien ślubnych i teoretycznie zawsze można wybrać lepiej, ale jednak trzeba się zdecydować na tą jedną jedyną, a każda z nas będzie przepięknie wyglądać, bo i suknia, i fryzura, i makijaż zrobią swoje 
|
podpisuję się pod Twoim postem 
Cytat:
Napisane przez Arya90
Cześć
My musimy polecieć praktycznie zaraz po ślubie, bo ja mam urlop cały sierpień, a potem już będzie mi gorzej dostać. Więc za chwilę pewnie będziemy się za czymś rozglądać. Ale raczej stawiamy na Sycylię albo Majorkę. Chyba, że dorwiemy coś innego. Egzotyka jest fajna, ale raczej w miesiącach zimowych, inaczej pogoda tam nie będzie pewnie idealna 
|
a my poleciamy albo styczeń/luty (zależy od ferii zimowych) albo latem, bo w ciągu roku nie dostanę urlopu 
Cytat:
Napisane przez wildDaisy
|

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
Powiedzcie mi czy to jest normalne, że ja zwracam uwagę starej babie, że w trakcie pracy nie wypada wychodzić na 15-minutowe telefoniczne ploty, tym bardziej w trakcie robienia czegoś, na co ktoś inny czeka?
Na dodatek nie spotkałam się ze zrozumieniem.
|
nie wiesz na czym robota polega... jak się robotę MA to się ją SZANUJE, a nie wykonuje..
|
|
|