2015-10-01, 12:52
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciągle w to wierzymy, że przed menopauzą urodzimy :hahaha:
Cytat:
Napisane przez kasptak
Nie pije mleka i nie jem glutenu od 2 lat chyba[emoji53]
|
Oh kas[emoji20]
Wiec wyglada to na ze na tle nerwowym, albo suplementy, zaczelas moze cos nowego brac jak symptomy dostalas? Magnez chyba moze powodowac zmiany, albo duza ilosc kofeinny etc.
A robisz cos dla siebie aby wszystko odreagowac? Spacer, robotki, granie w karty, joga? Cos co lubisz i ci mysli zajmie?
Zapachowo mozesz uzywac lawende, cytryne czy miete i oddychac, pic rumianek, i moze valeriane? Ale nie wiem czy waleriana ma jakies nielaczenia z innymi lekami.
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------
Cytat:
Napisane przez Natuś-77
Myślę, że glutenu mogłabym się pozbyć ale mleczko  Bożesszzzz ty mój, dzień bez kubka mleczka dniem straconym
Aaa i chciałam donieść, że nastąpiła inwazja jarmużu i u mnie na dzielni. Wczoraj "pacze" a w Lidlu duża paka za 3,99 zł a w warzywniaku u Romana wiącha taka że hej za 4,5 zł. 
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------
Biedreona, u mnie nigdy nie ma czarno-białe, zawsze jakiś mix musi być  i zawsze jakieś szarości na światło dzienne wylezą 
To samo z lekami, na gonadotropiny nie reaguję a na zioła ojca Sroki tak 
A ty jak po ziółkach? U mnie jajniki jak orzechy włoskie, twarde i ciągle je czuję 
|
Ja jeszcze bez ziolek, bo je dostalam dopiero tydzien temu w polowie cyklu, a cykl po poronieniu to nie chciala. Mieszac. Mam nadzieje ze zaczne w przyszlym tygodniu jak @przyjdzie.
|