Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aniołkowe Mamy - o staraniach i życiu tu gadamy cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-01, 17:31   #4560
CARLA_23
Wtajemniczenie

Dot.: Aniołkowe Mamy - o staraniach i życiu tu gadamy cz. VII

Hej
Słodka Też myślę, że genetyka powinnaś już załatwiać bo to dość długo trwa
Nie jestem w stanie odszukać teraz pisma jakie dostałam od rzecznika praw pacjenta bo tam wszystko było ładnie opisane....
W skrócie poronienia nawykowe rozpoznaje się już po dwóch stratach nie koniecznie trzeba czekać do trzech, ciąże biochemiczne też się liczą do tych poronień choć niektórzy lekarze chcą mieć podkładkę np w postaci pozytywnej bety,ale nie jest to regułą. Jeśli spotkasz się z odmową możesz szukać innego gina który da takie skierowanie lub zarządać pisemnej odmowy skierowania do poradni genetycznej, lub jeśli chcesz iść na wojnę z ginem na piśmie zażądać zwołania konsylium w Twojej sprawie.
Moja gin sama mi zaproponowała skierowanie do genetyka po 2 # choć piersza strata była u innego gina i dowodów na to nie przedstawiałam. Z uzyskaniem skier dla Tżta od rodzinnego miałam pewne kłopoty, ale ostatecznie też je dostaliśmy.
Pierwszą wizytę mieliśmy 19.08 a teraz 27.10 idziemy na badanie
Sorki że tak chaotycznie piszę, ale obiad jedną ręką robie

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Biegaczka Gratuluję rocznicy
A na bóle bierz no-spę nawet 3x1. Choć nie wiem jak w UK może się nazywać
Mlebidakin Współczuję bolesnej @

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora