Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-01, 16:30   #1103
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ooo ale ladne ja tez mam dwukolorowe- takie laciato-brazowo-zielone wstawilam w zalaczniku. Musze zrobic drugie oprawki, bo mam jeszcze czarno-biale- taki sam model
Załącznik 6063114

a co to za lakier w takim kolorze? bo piekny
Super oprawki, ja jeszcze mam takie jak te moje niebieskie to model fioletowy od spodu o takie http://www.optieuropa.com/images/loj...181%205017.jpg ale z nich zrobiłam sobie przeciwsłoneczne korekcyjne

Lakier to Pupa Lasking Color Gel nr 75 o taki jak w załączniku

Cytat:
Napisane przez Magdalena___ Pokaż wiadomość
Dokladnie, daj daj Tez mnie ciekawi bardzo, fajnie wyglada, kolorystyka opakowania na zdjeciu taka vintage
Ok

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

jak nie my to kto
Na nas nie ma mocnych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pupa_lastingColorGel_54_NT_DS_01_res675.jpg (113,8 KB, 21 załadowań)

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora