Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!
hej hej!
wczoraj ( i dziś rano) dałam radę tylko Was poczytać!
gratuluję kupionych sukien
Cytat:
Napisane przez aqgatta58
I ja się witam
Dobry humor z rana bo udało mi się kupić bilety na spektakl "między łóżkami", od sierpnia szukałam informacji kiedy będą u nas grać lub gdzieś w pobliżu, wchodzę na repertuar z Teatru Rozrywki i co widzę są! Jeszcze nawet na fajne miejsca udało mi się załapać  także 2 listopada będę wpatrzona w Lesława Żurka  i Skrzynecką na ostatnim spektaklu "Kiedy kota nie ma" grała świetnie. Swoją drogą polecam, super komedia, cała sala płakała ze śmiechu.
|
o matko, jak ja dawno w teatrze nie byłam koniecznie musimy z TŻ nadrobić 
Cytat:
Napisane przez DontSaySorry
ja też
wychodząc z domu zerknęłam na termometr i było 0 stopni 
wróciłam się po polarową bluzę, bo bym w drodze zamarzła
byliśmy wczoraj w lubelskim selgrosie i jest wyborowa klasyczna za 22,13 zł dla zwykłych śmiertelników. Chyba w sobotę pojedziemy i kupimy już weselną ilość. Do 5 jest ta promocja, ale nei wiem czy w każdym selgrosie to obowiązuje.
No i stumbras jakoś tanio, bo za 25,20
|
oo, to dobra cena jak na stumbrasa, matko, ja mi się podoba ta ostoya, ale cena zabija
my pewnie po wódkę ruszymy gdzieś przed świętami, powinny być promocje, ale na pewno w tym roku chcielibyśmy kupić...
Cytat:
Napisane przez morsmordre
Chyba sobie żartujesz?! Nie masz pinteresta = nie jesteś prawdziwą peemą!
|
o nie... ja też nie mam straciłam sens życia właśnie...
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
Powiedzcie mi czy to jest normalne, że ja zwracam uwagę starej babie, że w trakcie pracy nie wypada wychodzić na 15-minutowe telefoniczne ploty, tym bardziej w trakcie robienia czegoś, na co ktoś inny czeka?
Na dodatek nie spotkałam się ze zrozumieniem.
|
no cóż, wiesz smerfetko, zdziwiłabym się, gdybyś spotkała się ze zrozumieniem...co za babaaaaaa aaaa
Cytat:
Napisane przez lolusl
Powiedzcie mi, dlaczego na tych wszystkich stronkach,większość sukni jest taka długa? Przez to one się zarąbiście układają i stwarzają mylne wrażenie zwiewności,która ucieka po obcięciu 
|
i jeszcze modelki wysooookieeee 
Cytat:
Napisane przez neroza
hej 
nie wiem czy uda mi się zostać PM 2016, bo decyzja o ślubie, a raczej o tym, że miałby się on odbyć w przyszłym roku zapadła wczoraj.
Wiem, że bardzo dziwnie to brzmi, nie jestem w ciąży itp, a o ślubie myśleliśmy od jakiegoś czasu, ale nigdy nie usiedliśmy na spokojnie i nie porozmawialiśmy o tym. Oczywiście zdarzały się sytuacje w których mój TŻ (wierzę, że tak nazywacie narzeczonego  ) mówił mi: No przecież wiesz, że się pobierzemy w przyszłym roku, ale ja to zawsze brałam na zasadzie ot takiego gadania ( coś w stylu jak idziecie do sklepu i mówisz o podoba mi się ta torebka, chciałabym taką mieć, co nie oznacza, że on pół roku później przed świętami będzie o niej pamiętał i zrobi Ci prezent pod choinkę).
Wczoraj zaczął coś wspominać o ślubie, na co ja mówię: ludzie 2 lata wcześniej takie rzeczy zaczynaja organizować to nie jest takie hop siup i już, a on do mnie żebym się nie stresowała, bo ślub można zorganizować pół roku wcześniej. I od słowa do słowa uparł się na 2016 rok. Dlatego uważam, że organizacja takiej uroczystości, w tak krótkim czasie to będzie misja na Marsa.
Dodatkowo sprawę utrudnia kilka aspektów, np. wizja ślubu mojego TŻ, on chce wziąć ślub na powietrzu, a nie w kościele, ale oczywiście kościelny ja nawet nie wiem czy coś takiego jest możliwe...
|
witaj 
doczytałam, że jednak nie robisz w Lbn, tu byłoby ciężko z terminami, zwłaszcza jak jakieś większe... ślub w powietrzu, no no no... pomysłowo!
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx
A i któraś z was mówiła o fryzurze, włosow zapuszczać nie chcę i myślę o czymś takim jak na zdj.
|
ja chciałam coś podobnego, bo miałam krótkie
teraz już trochę urosły i na ostatnie wesele nawet dały się upiąć 
ale nie wiem, czy nie obetnę...
Cytat:
Napisane przez CrayOn
Strasznie mi się nie podoba  ale o gustach się nie dyskutuje  Moim zdaniem jedną z najpiękniejszych polskich aktorek jest Maja Ostaszewska, Karolina Gorczyca, Magda Boczarska, Joanna Kulig, Brodzik czy choćby ze starszych babeczek Danutka Stenka 
|
obie bardzo mi się podobają
i jeszcze lubię Karolinę Gruszkę 
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
ja też oglądałam, fajny serial ale przestałam oglądać bo jak widzę Szyca to 
|
też mam to samo
|