Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-01, 17:26   #2240
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!

hej hej!
wczoraj ( i dziś rano) dałam radę tylko Was poczytać!

gratuluję kupionych sukien

Cytat:
Napisane przez aqgatta58 Pokaż wiadomość
I ja się witam
Dobry humor z rana bo udało mi się kupić bilety na spektakl "między łóżkami", od sierpnia szukałam informacji kiedy będą u nas grać lub gdzieś w pobliżu, wchodzę na repertuar z Teatru Rozrywki i co widzę są! Jeszcze nawet na fajne miejsca udało mi się załapać także 2 listopada będę wpatrzona w Lesława Żurka i Skrzynecką na ostatnim spektaklu "Kiedy kota nie ma" grała świetnie. Swoją drogą polecam, super komedia, cała sala płakała ze śmiechu.
o matko, jak ja dawno w teatrze nie byłam koniecznie musimy z TŻ nadrobić

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
ja też

wychodząc z domu zerknęłam na termometr i było 0 stopni
wróciłam się po polarową bluzę, bo bym w drodze zamarzła

byliśmy wczoraj w lubelskim selgrosie i jest wyborowa klasyczna za 22,13 zł dla zwykłych śmiertelników. Chyba w sobotę pojedziemy i kupimy już weselną ilość. Do 5 jest ta promocja, ale nei wiem czy w każdym selgrosie to obowiązuje.
No i stumbras jakoś tanio, bo za 25,20
oo, to dobra cena jak na stumbrasa, matko, ja mi się podoba ta ostoya, ale cena zabija
my pewnie po wódkę ruszymy gdzieś przed świętami, powinny być promocje, ale na pewno w tym roku chcielibyśmy kupić...
Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Chyba sobie żartujesz?! Nie masz pinteresta = nie jesteś prawdziwą peemą!
o nie... ja też nie mam straciłam sens życia właśnie...

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi czy to jest normalne, że ja zwracam uwagę starej babie, że w trakcie pracy nie wypada wychodzić na 15-minutowe telefoniczne ploty, tym bardziej w trakcie robienia czegoś, na co ktoś inny czeka?
Na dodatek nie spotkałam się ze zrozumieniem.
no cóż, wiesz smerfetko, zdziwiłabym się, gdybyś spotkała się ze zrozumieniem...co za babaaaaaa aaaa

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi, dlaczego na tych wszystkich stronkach,większość sukni jest taka długa? Przez to one się zarąbiście układają i stwarzają mylne wrażenie zwiewności,która ucieka po obcięciu
i jeszcze modelki wysooookieeee

Cytat:
Napisane przez neroza Pokaż wiadomość
hej
nie wiem czy uda mi się zostać PM 2016, bo decyzja o ślubie, a raczej o tym, że miałby się on odbyć w przyszłym roku zapadła wczoraj.
Wiem, że bardzo dziwnie to brzmi, nie jestem w ciąży itp, a o ślubie myśleliśmy od jakiegoś czasu, ale nigdy nie usiedliśmy na spokojnie i nie porozmawialiśmy o tym. Oczywiście zdarzały się sytuacje w których mój TŻ (wierzę, że tak nazywacie narzeczonego) mówił mi: No przecież wiesz, że się pobierzemy w przyszłym roku, ale ja to zawsze brałam na zasadzie ot takiego gadania ( coś w stylu jak idziecie do sklepu i mówisz o podoba mi się ta torebka, chciałabym taką mieć, co nie oznacza, że on pół roku później przed świętami będzie o niej pamiętał i zrobi Ci prezent pod choinkę).
Wczoraj zaczął coś wspominać o ślubie, na co ja mówię: ludzie 2 lata wcześniej takie rzeczy zaczynaja organizować to nie jest takie hop siup i już, a on do mnie żebym się nie stresowała, bo ślub można zorganizować pół roku wcześniej. I od słowa do słowa uparł się na 2016 rok. Dlatego uważam, że organizacja takiej uroczystości, w tak krótkim czasie to będzie misja na Marsa.
Dodatkowo sprawę utrudnia kilka aspektów, np. wizja ślubu mojego TŻ, on chce wziąć ślub na powietrzu, a nie w kościele, ale oczywiście kościelny ja nawet nie wiem czy coś takiego jest możliwe...
witaj
doczytałam, że jednak nie robisz w Lbn, tu byłoby ciężko z terminami, zwłaszcza jak jakieś większe... ślub w powietrzu, no no no... pomysłowo!

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
A i któraś z was mówiła o fryzurze, włosow zapuszczać nie chcę i myślę o czymś takim jak na zdj.
ja chciałam coś podobnego, bo miałam krótkie
teraz już trochę urosły i na ostatnie wesele nawet dały się upiąć
ale nie wiem, czy nie obetnę...

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Strasznie mi się nie podoba ale o gustach się nie dyskutuje Moim zdaniem jedną z najpiękniejszych polskich aktorek jest Maja Ostaszewska, Karolina Gorczyca, Magda Boczarska, Joanna Kulig, Brodzik czy choćby ze starszych babeczek Danutka Stenka
obie bardzo mi się podobają
i jeszcze lubię Karolinę Gruszkę

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
ja też oglądałam, fajny serial ale przestałam oglądać bo jak widzę Szyca to
też mam to samo
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora