Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tinder, samotność, zniechęcenie-czyli ból istnienia w XXI w
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-01, 22:07   #435
UzytkownikBeta
BAN stały

Dot.: Tinder, samotność, zniechęcenie-czyli ból istnienia w XXI w

Cytat:
Napisane przez Minf Pokaż wiadomość
W sumie przykro mi coś takiego czytać. Ale spójrz na to z drugiej strony - zawsze możesz się podciągnąć jeśli chodzi o charakter. Sam zresztą widzisz ile tu dziewczyn pisało, że owszem, mają faceta, nie jest tym ideałem z wyglądu, ale i tak potrafił je zainteresować. Nie jesteś brzydki, więc naprawdę wystarczy popracować nad zachowaniem.
Praca, praca, praca... Nie, nie wystarczy. Kiedyś byłem schowanym milczkiem z kompleksami. Teraz to się zmieniło. Kompleksy zostały, bo nie mam powodu, by zmienić zdanie na ich temat, żadnych dowodów, że moja praca nad sobą daje jakieś efekty. Codziennie walczyłem sam z sobą. Z najgorszym, najtrudniejszym przeciwnikiem. Gdy biegałem, wstawałem o świcie, bo chciałem udowodnić sobie, że dam radę. Biegałem aż padałem z braku sił. Jeszcze zanim przyszła ta cała moda na bycie fit. Na siłowni dawałem z siebie 2 razy więcej niż mi się wydawało, że dam radę. Każdą rzecz jaką się podejmowałem próbowałem ugryźć z każdej strony. Odpuściłem. Nie mam prawdopodobnie wiele czasu... Oddałbym wszytskie pieniądze, żeby być szczęśliwym. Ale widomy ślepca nie zrozumie, bo jak mu wyjaśnić czym są kolory, jeśli rodzi się niewidomym.
UzytkownikBeta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując