Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-02, 07:50   #2647
limonka_86
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez arisah Pokaż wiadomość
świetny ten tekst
Masakra ja z jednej strony poplakalam sie ze smiechu a z drugiej strony az mnie wszystko bolec zaczelo :/

---------- Dopisano o 05:46 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ----------

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Sweetviolet - duzo zdrowia dla Ciebie!

Ja juz zaczęłam weekend dzis jeszcze tylko jedna wizyta w szpitalu a propos mojej wagi.. (chodzę coś do ala poradni dla otyłych)

W pracy słuchałam sobie na spokojnie audiobooka, ktory mnie wciągnął.. super się słucha, akcja płynie wartko. Taka typowa powieść dla kobiet Romans, tragedie, intrygi, zazdrość, różnice klasowe i kulturowe.. jak lubicie takie klimaty to polecam "W krainie kolibrow"
Ja staram się teraz nacieszyć książkami.. bo po urodzeniu córki to chyba dopiero po półtorej roku dopiero miałam czas na czytanie.. a właściwie to słuchanie, bo jednak usiąść w domu z książką inną niż dla dzieci to mission impossible

Edit: W sumie jak jeszcze córka byla niemowlakiem to słuchałam audiobookow podczas spacerów ale to tylko kilka miesięcy się tak dało - jak dziecko spało głównie
Oj ja tez teraz mega duzo ksiazek pochlaniam tylko ze czytam bo tez wlasnie mysle ze pewnie za niedlugo to nawet na ksiazke nie spojrze

---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:46 ----------

Wiecie co wczoraj sie dowiedzialam ze moja kuzynka ktora jest w ciazy o 2 tyg dluzej niz ja ma cukrzyce ciazowa i to taka dosc konkretna, a jak ja szlam na badanie glukozy to sie ze mnie smiala ze jej lekarz nie kaze isc a ja na to ze to jest obowiazkowe badanie w ciazy zwlaszcza w jej przypadku ona od poczatku w ciazy miala tak ze jak tylko troche glodna sie robila to zaraz wymiotowala ciagle tylko paczki i nutelle jadla zero warzyw owocow witamin no i dodatkowo jeszcze otylosc i zero ruchu plus w rodzinie ma cukrzyce ale ona byla madrzejsza i wyglada na to bedzie miec cc wlasnie ze wzgledu na cukrzyce
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora