Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-02, 20:58   #3162
mopsi
Przyczajenie

Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2

--
Cytat:
Napisane przez kasia450
Chciałabym zapytać Was też o polecane salony kosmetyczne, bo nie chcę przepłacić za zabieg, tym bardziej, że depilacja całej twarzy to jakieś 4-6 zabiegów i duże pieniądze, a ja pracy nie posiadam jeszcze, jedynie składane przez lata pieniążki. Zastanawiam się nad Laser DeLux, ale może miałybyście jakieś inne propozycje (województwo śląskie/łódzkie)?

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Niestety nie znam żadnych gabinetów z tych okolic, ale z warszawskiego Laser Delux nie jestem zadowolona, więc raczej nie polecam. Fajne promocje, ale słabe rezultaty. Mają tylko Dueta, ale może jak podpytasz najpierw czy zrobią Cię tą małą końcówką, to nie będzie źle.
Dobrze zrobione zabiegi, ale jednak trochę droższe miałam dawno temu w Studio Laser. Wiem, że mają kilka salonów w PL, ale nie orientuję się czy akurat w tych okolicach.
Tak poza tym na pewno nie korzystałabym z gruponów i innych zakupów grupowych, może lasera z tego nie robiłam, ale inne zabiegi owszem i znacznie odbiegały jakością od tych w zwykłej cenie :/ Lepiej sobie uzbierać trochę więcej kaski i pójść w sprawdzone miejsce, gdzie i sprzęt jest sprawny, i załoga doświadczona [/QUOTE]

Edytowane przez mopsi
Czas edycji: 2015-10-02 o 21:02 Powód: nie ogarniam edytorów tekstu :p
mopsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując