Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Cytat:
Napisane przez ladypeterpan
Dziewczyny które mają czarną kartę vip w Sephorze i zbierają na Golda  Potrzebuję pomocy i mogę zaoferować swoją pomoc. Z racji tego że ja mam złotą kartę i vipy do dzisiaj a większe zakupy w Sephora stacjonarnie planuję dopiero jutro moja zniżka przepadnie. Przez internet i kod dla blacków opcja odpada bo mam sporo Chanalela do zakupu.
Mogę komuś nabić konto kwotą około 1,5-2tys. Zawsze robiłam taką opcje przy karcie Mamy ale jej dobiłam już swoimi zakupami do Golda. Warunek jest jeden... Z racji tego że się nie udzielam a jedynie podczytuje, moja propozycja jest aktualna tylko dla udzielających się dziewczyn. Ktoś chętny?
Ps. Poziomko nie czytasz tego 
|
Super propozycja mi 'jedyne' 3 tysie brakuje do golda
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------
Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie
A mi nawet nie wysłali Blacka jeszcze, choć już go mam kilka dobrych miechów, muszę wreszcie im pogrozić batożeniem
Witam się i wrzucam dla uśmiechu lub/i poprawy humoru tańczącego świniaka
P.S. zdenkowałam dzisiaj odżywkę Garnier Ultra Doux z olejkiem arganowym i kameliowym i Marion - 7 efektów - kurację z olejkiem arganowym do włosów - jak na takie taniości naprawdę fajne produkty, na pewno do nich wrócę  Choć oczywiście będę poszukiwać innych produktów z o. arganowym jeszcze. No ale teraz na tapecie mam odżywkę Garniera z avocado, zobaczymy jak się ta z kolei spisze.
|
Syfora chyba zawsze ze sporym poślizgiem te karty rozsyła...
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez Malinum
Czas edycji: 2015-10-04 o 15:31
|