Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-05, 09:06   #1809
maarthusia
Shoe addict :)

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
ja mam plan: zużywam wszystko co mam otwarte- głównie miniatury - bo szybko się denkują.
Teraz używam krem z nuxa z miniatur z apteki - oprócz zapachu jest fajny 15ml starczy na długo... bo niewiele go trzeba na cała fajcatę

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

ja bardzo lubię płyny z tołpy - mnie uczulał lactacyd - ale odkąd się przerzuciłam na tołpę jest warto spróbować
ja mam teraz na tapecie próbki przeniosłam wszystko do łazienki i muszę wykończyć, a mam tego od cholery wkurzają mnie te saszetki

Też wielbię tołpę

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość
Oj tak, nawet box w D by mi wystarczył
chyba prędzej S. nas ozłoci

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość
Ja z S. raczej bym zrobiła mini zamówienie z kodem -20% (no ale ta opcja do 11.10 jest), o ile zmienią się próbki na damskie, zapachowe. Inaczej odpuszczam nawet te 1000 pkt PB I wzięłabym albo płatki/kostkę musującą, ale chyba najbardziej skłaniam się ku czekoladowemu mydłu do rąk syforowemu - robi coś to mydło i nie wysusza dłoni?
Ja miałam mydło Monoi i było ok, nie wysuszało, zapach bardzo przyjemny

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
i wiecej w tym miesiącu nie zamawiam
mam identyczny plan
maarthusia jest offline Zgłoś do moderatora