2015-10-05, 09:54
|
|
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie
Miałam to właśnie pisać  Czyli już na bank wiadomo, że nie ma szans na zmianę próbek w czasie trwania mojej zniżki -20%, może się chociaż uda z PB, bo tam jeszcze ponad miesiąc kupon ważny, ale baaaardzo w to wątpię  Oni i tak wychodzą z założenia, że te uzależnione babska kupią wszystko i faktycznie tak jest niestety, bo gdyby im z pół miliona lub więcej np. nie kupiło nic przez 2-3 miechy to się założę, że zmiana próbek by była i by nagle jakieś się znalazły. O stacjonarkach nie mówię, bo ja się tam już brzydzę wchodzić, wczoraj widziałam akcję - ja kupiłam 1 rzecz i nic mi nie chciały dać (bo nie dało się mnie namówić na trylion rzeczy, bo ja konkretna jestem i mało kiedy biorę coś w ciemno), weszli znajomi (laska i chłopak) jednej z pracownic i wyszli z 10 próbkami zapachowymi (liczyłam!) nie kupując totalnie nic...Po 10 na osobę...Mi ręce opadają i prawdę mówiąc nie chcę tam już nic za bardzo brać, nawet boxów. Może to zamówienie +1000 PB mnie jeszcze kręci, a tak to nic, choćby to były cuda niewidy. I nikt mi nie wmówi, że każdego klienta traktuje się tak samo tam.
|
U mnie w stacjonarnych S trochę się poprawiło, ja bym sytuację opisała do BOKu, też pisałam potem dzwonił do mnie kierownik, oczywiście nie powiedziałam, które pani mi zalazły za skórę, ale powiedziałam co mnie zabolało i wszystkie moje inne żale i od tego momentu widzę w tej S zmianę do plus
|
|