2015-10-05, 15:47
|
#3485
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-02
Lokalizacja: małopolska
Wiadomości: 36 241
|
Dot.: Co robicie na obiad? Część XII
Cytat:
Napisane przez Ervisha
Ja je sobie w opiekaczu odgrzałam  tylko końcówki trzeba zawijać by nie poucinało i nie można zbyt wcześnie przerwacać bo moze się rozlecieć  Dopiero jak spód się przypiecze to ewentualnie przewrócić.
Tak z innej beczki.. Jakiś czas temu była promocja na suszone pomidory w B. kupiłam 9 słoiczków ale nie popatrzyłam, że zmienił się skład i teraz jest w nich o wiele więcej soli.. wcześniej było 0,8g/100g a teraz 2,5g/200g są dla mnie za słone... nie wiem co z nimi zrobić ;/
|
dobrze wiedzieć...nie fajnie
a robiłaś kotlety z kaszy jaglanej? można do tego dać mięso mielone i właśnie zmielić dodatkowo pomidory suszone albo zrobić ruloniki z piersi - zawsze coś się spożytkuje tych pomidorów
Ja na szybko zawsze sos robię z passaty, koncentratu, cebuli (miksuje ją po usmażeniu) i do tego dodaję właśnie różne przyprawy, czasami ciut śmietany 18%/wina/sera pleśniowego/co tam jest i dodaje takie pomidory pokrojone. Do makaronu idealne
Buraki na ciepło + podsmażane ziemniaki
__________________
Dimipedia
MASA pięknot z L'oreal - produkty, o których musicie przeczytać!
FB, Instagram
|
|
|