Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-05, 16:00   #3514
dziun_ka89
dziun_ka89

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!

Ale naklepałyście
Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
A załatwia któraś z Was księdza z innej parafii?
My będziemy mieli nawet kilku.. A. ma takie wtyki ale za ślub płacimy księdzu z naszego kościoła..
Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
A ile mierzysz?
całe 1,58m
Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
http://www.gemre.com.pl/product-pol-...39-CZARNY.html
Kusi mnie, żeby zamówić, ale nie wiem za bardzo do czego je nosić. Co myślicie?
Mi się podobają a cena jaka wyglądają na drogie Ja bym nosiła do jeansów 7/8, zresztą spodenki z rajstopami na jesień tez mogłyby być albo plisowana mini
Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Najlepszym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie u nas pastorów, którzy mimo tego, że głoszą Słowo Boże mają swoje rodziny.
Też jestem za tym
Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
W gratisie sexy odciski od skarpetek na kostkach edit. coś mi załączniki wariują
Fajne ale już to pisałam wcześniej chyba
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie:P robi któraś z was pieczone ziemniaki z piekarniku? Ile się pieką, żeby były chrupiące? Gotujecie je wcześniej??
Ja podgotowuję umyte w mundurkach a później kroję w ćwiartki, sypię przyprawami i mieszam z oliwą do piekarnika na 180C na jakieś 20min jeszcze
Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
A ma któraś z was te buty Buffalo? Zamówiłabym jakby były na zalando,a tak to za zwrot nie chcę płacić, gdyby okazały się niewygodne.
Ja mam Kupiłam własnie na Zalando, wydają się mega wygodne i już nie mogę się doczekać kiedy je włożę
dziun_ka89 jest offline Zgłoś do moderatora