2015-10-05, 16:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie
Mi jeszcze nie, opłacałam zamówienie przez konto
Ja z nimi batalię o ponad 3 tysie pktów toczyłam od lutego do czerwca. I były to i zamówienia opłacane z góry i nie. Najpierw kazali podawać info i nr klienta, co to za zamówienia, potem pisali, że każą czekać i zero kontaktu, no to ja znowu, że już minęło więcej niż 45, a nawet więcej niż 60-70 dni, znowu kazali podawać te same informacje i znowu zero kontaktu, to za 3 razem grzecznie powiedziałam, że wymagam tych punktów, bo mi się należą i że z chęcią przejdę się do RPK i w ogóle, oczywiście po raz 3 wkleiłam nr zamówień i informacje, zdjęcia rachunków papierowych, screeny wszystkiego i dopiero wtedy zareagowali, że przepraszają, część punktów mi naliczyli następnego dnia, jedną sprawę wyjaśniali bezpośrednio z firmą, więc punkty przyszły jeszcze tydzień później. Teraz znowu będę toczyć z nimi batalię o 1 fakturę i 1 złe doliczenie punktów (oni lubują się w odejmowaniu małych ilości punktów, np. 5-6), oczywiście też z trylion razy mnie pytali, czy weszłam poprzez ICH stronę, no ale tego na dobrą sprawę nie udowodnisz, chyba że film nagrasz  Ja np. powinnam teraz od nich dostać znowu ponad 3 tysie pktów, poczekam łaskawie te 45 dni, jak nie naliczą lub naliczą źle to od razu wysyłam maila ze screenami i rachunkami. No niestety z nimi trzeba walczyć o swoje.
|
Kurcze, to faktycznie nieładnie z ich strony... ja czekam już tydzień na moje 500 pkt + podstawowe pkt. Pisałam do nich maila, ale też pisali, że ewentualnie trzeba czekać te 30-45 dni na naliczenie punktów... i od razu pytanie z ich strony: czy wchodziła Pani do sklepu poprzez naszą stronę Payback? Bez komentarza
|
|
|