Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-05, 19:33   #2016
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
your Angel gdybym jutro zapomniała to już dziś Wszystkiego Najlepszego
Ojej, ślicznie Ci dziękuję

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Maila dostałam dokładnie 24 dni przed urodzinami i w tym mailu były 2 kody kreskowe, jeden na odbiór niespodzianki ( w tym roku 3 cienie do oczu ) a drugi na dodatkowe punkty przy zamówieniu ( punkty x 2 ). Nie wiem czy coś to da, ale Panie w S zazwyczaj zabierają wydrukowanego maila, raz tylko mi się zdarzyło ( w zeszłym roku ), że Pani nie chciała, ale to była świeżo otwarta S więc może nie wiedziały do końca czy tak trzeba. Zresztą nawet w mailu jest napisane: wydrukuj maila i pokaż przy kasie. Z drugiej strony zawsze można spróbować .
Cytat:
Napisane przez Aniia91 Pokaż wiadomość
Ja otrzymałam maila 11 dni przed urodzinami
Dodam, że musiałam podać ten kod z maila Pani przy kasie.
Dzięki za informację. Maila oczywiście nie dostałam (chociaż facet na infolinii zapewniał, że dostanę) i ekspedientka oczywiście prezentu mi nie dała Zastanawiam się czy znowu nie dzwonić na infolinię w tej sprawie, ale to w sumie śmieszne...

Wymieniałam dziś sobie puder Jacobsa.

Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość
Dzięki, tak sukienka z Asosa dużo mam sukienek stamtąd i prawie zawsze byłam zadowolona ślub 31 października w Halloween
Też kocham Asosa! Poznałam modelkę
Dziś odebrałam od nich swoje baletki nabijane ostrymi ćwiekami