Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - O dwie kreseczki sie staramy i na dzidziusia czekamy... (cz.5)
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2015-10-05, 20:00   #1408
misia880
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 884
Dot.: O dwie kreseczki sie staramy i na dzidziusia czekamy... (cz.5)

Cytat:
Napisane przez ttuska Pokaż wiadomo¶ć
Kochane trochę zgłupiałam po tej wizycie.. lekarz powiedział, że to jest lekko podwyższony wynik, którego się nie leczy tabletkami. Po drugie robił badanie usg i powiedział, że pęcherzyk ro¶nie i powinna być owulacja. Ponadto usłyszałam, że po 3 nieudanych cyklach trudno stwierdzić, że jest problem, bo on uważa że jestem zdrowa..
i¶c do kogo¶ innego, zakupić jakie¶ tabletki na obniżenie prolaktyny czy odpu¶cić ten temat?
Mnie lekarka pow ze przy takiej prolaktynie szanse sa w 2%

Ja badalam to zanim zaczelismy sie starac. 3 tyg bromergon bralam i mialam zrobic jakies badanie.. progesteron CHYBA. Zadzwonilam do niej z wynikiem i ona mi pow ze wynik wskazuje byc moze na wczesna ciaze i potem w dzhen @ zrobilam test i mam w brzuchu Igora

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

[1=36acb097cabec02316c4aae c630d441280b2f16b_63b8b62 1cf6a6;53008043]Ciężarówki, co my¶licie o znieczuleniu zewnatrzoponowym przy porodzie? ..[/QUOTE]

Ja jestem nawet zdecydowana porod w marcu ale jestem na tak. I wiekszosc porodu chce byc w szpitalu, bo jestem panikara a do szpitala 40 km

W życiu bowiem istniej± rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgło¶ do moderatora