2015-10-05, 20:00
|
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 884
|
Dot.: O dwie kreseczki sie staramy i na dzidziusia czekamy... (cz.5)
Cytat:
Napisane przez ttuska
Kochane trochę zgłupiałam po tej wizycie.. lekarz powiedział, że to jest lekko podwyższony wynik, którego się nie leczy tabletkami. Po drugie robił badanie usg i powiedział, że pęcherzyk ro¶nie i powinna być owulacja. Ponadto usłyszałam, że po 3 nieudanych cyklach trudno stwierdzić, że jest problem, bo on uważa że jestem zdrowa..
i¶c do kogo¶ innego, zakupić jakie¶ tabletki na obniżenie prolaktyny czy odpu¶cić ten temat?
|
Mnie lekarka pow ze przy takiej prolaktynie szanse sa w 2%
Ja badalam to zanim zaczelismy sie starac. 3 tyg bromergon bralam i mialam zrobic jakies badanie.. progesteron CHYBA. Zadzwonilam do niej z wynikiem i ona mi pow ze wynik wskazuje byc moze na wczesna ciaze i potem w dzhen @ zrobilam test i mam w brzuchu Igora 
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------
[1=36acb097cabec02316c4aae c630d441280b2f16b_63b8b62 1cf6a6;53008043]Ciężarówki, co my¶licie o znieczuleniu zewnatrzoponowym przy porodzie? ..[/QUOTE]
Ja jestem nawet zdecydowana porod w marcu ale jestem na tak. I wiekszosc porodu chce byc w szpitalu, bo jestem panikara a do szpitala 40 km
|
|