Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-05, 19:57   #3630
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!

Cytat:
Napisane przez neroza Pokaż wiadomość
Tak jak pisałam wcześniej spróbuj Vichy ampułki na wypadanie plus czerwony szampon, ja miałam pierwsze rezultaty po tygodniu (wypadało mniej) a pod koniec to już 2 włosy na szczotce zostawiałam
Spróbuję jak skończę swoje specyfiki

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Na pewno wizyta nie zaszkodzi.
Dziś jak byłam w aptece to panie przede mną zaopatrywały się w specyfiki na wypadające włosy i ich porost. Ciekawe jaki efekt osiągną. Zamiast przebadać się to wydały 150zł, ciekawe jaki będzie skutek.
Ja już więcej wydałam, sam szampon to koszt 30zl, wcierki, olejki, biotyna, CP i się nazbierało.

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Też nie lubię. Jeszcze nigdy tam nic nie znalazłam. A ceny zawsze zwalają mnie z nóg

Super!
Chyba Was będę na rękach nosić jak kupię i się okaże że to to czego szukałam!

Cooooo?
W życiu nie widziałam żadnych zawodzących bab na weselu, które siedzą na wszystkich ślubach po kolei

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

A może się przebadały, ale nic im nie wyszło?
Ja uwielbiam TK Maxxa, zawsze tam znajduję perełki tanio, np. jeansowa kurtkę Lee za 99zl, trampki Diesla za 129zl, spodnie Levis za 149zl Mogę tak jeszcze wymieniać i wymieniać, bo dużo ciuchów stamtąd mam. Ale fakt - trzeba trafić i szukać. No i w W-wie są już cztery TK Maxxy, kiedyś zrobiliśmy sobie rundkę po wszystkich jednego dnia

U nas w kościele też nie ma żadnych starych wyjacych bab
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora