2015-10-05, 19:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!
Cytat:
Napisane przez neroza
Tak jak pisałam wcześniej spróbuj Vichy ampułki na wypadanie plus czerwony szampon, ja miałam pierwsze rezultaty po tygodniu (wypadało mniej) a pod koniec to już 2 włosy na szczotce zostawiałam
|
Spróbuję jak skończę swoje specyfiki 
Cytat:
Napisane przez Sophie24
Na pewno wizyta nie zaszkodzi.
Dziś jak byłam w aptece to panie przede mną zaopatrywały się w specyfiki na wypadające włosy i ich porost. Ciekawe jaki efekt osiągną. Zamiast przebadać się to wydały 150zł, ciekawe jaki będzie skutek.
|
Ja już więcej wydałam, sam szampon to koszt 30zl, wcierki, olejki, biotyna, CP i się nazbierało.
Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB
Też nie lubię. Jeszcze nigdy tam nic nie znalazłam. A ceny zawsze zwalają mnie z nóg
Super! 
Chyba Was będę na rękach nosić jak kupię i się okaże że to to czego szukałam!
Cooooo?
W życiu nie widziałam żadnych zawodzących bab na weselu, które siedzą na wszystkich ślubach po kolei 
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------
A może się przebadały, ale nic im nie wyszło? 
|
Ja uwielbiam TK Maxxa, zawsze tam znajduję perełki tanio, np. jeansowa kurtkę Lee za 99zl, trampki Diesla za 129zl, spodnie Levis za 149zl Mogę tak jeszcze wymieniać i wymieniać, bo dużo ciuchów stamtąd mam. Ale fakt - trzeba trafić i szukać. No i w W-wie są już cztery TK Maxxy, kiedyś zrobiliśmy sobie rundkę po wszystkich jednego dnia 
U nas w kościele też nie ma żadnych starych wyjacych bab
|
|
|