Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-05, 23:14   #1663
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Oby

Ona zemdlała w pracy i wzrok jej się w momencie pogorszył, już prawie odzyskała, ale nie do końca jeszcze - osłabienie wzroku to właśnie jeden z pierwszych objawów...

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Dzięki !
O co poszło?

A ja znowu karmie brrr zastrzelę się, a myślałam po wczorajszej nocy ze sie ciut normuje wszystko, bo pierwsza pobudka była po północy.
:-(

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Mielismy sobie ogladnac nasz serial tylko ja mialam umyc i uspic mala a on w tym czasie poszedl dopic piwo z kolega i za 20 minut mial wrocic. To 20 minut trwalo 1,5h.. Facetom inaczej chyba biegnie czas w zegarkach.
Oj rany.... może to jakieś duuuzzeee piwo było :-(

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No zaczynam czuc zmeczenie.
Jutro do pediatry z tymi plesniawkami ide - wole zeby spojrzala.
A ja na 16 do gina prywatnie. Ehh. Mam nadzieje ze nie goli duzo kasiorki. Pewnie stowka jak wszyscy biora. Jak chodzicie prywatnie to cytologia cos dodatkowo platna?
U mnie prywatnie zawsze dodatkowo płatne - jakieś 30 zł z tego co pamiętam

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Oj zdecydowanie i mój by powiedział jeszcze oj bo jakby tu się coś wielkiego stało brr Ale nie cierpię niesłowności, mój tez w tej kwestii moją cierpliwość nagina. Jego mama to niewiem czy kiedykolwiek gdzieś na czas była he to z drugiej strony co tu wymagać
Ja tez nieslownosci niecierpie...

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Dodatkowo niestety , tez będę miała w czwartek robiona.
Tez miałam robić ale jakoś mi schodzi z tym :-/
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora