2015-10-05, 23:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
Cytat:
Napisane przez violka848
Oby
Ona zemdlała w pracy i wzrok jej się w momencie pogorszył, już prawie odzyskała, ale nie do końca jeszcze - osłabienie wzroku to właśnie jeden z pierwszych objawów...
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------
Dzięki !
O co poszło?
A ja znowu karmie brrr zastrzelę się, a myślałam po wczorajszej nocy ze sie ciut normuje wszystko, bo pierwsza pobudka była po północy.
|
:-(
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------
Cytat:
Napisane przez boleczka93
Mielismy sobie ogladnac nasz serial tylko ja mialam umyc i uspic mala a on w tym czasie poszedl dopic piwo z kolega i za 20 minut mial wrocic. To 20 minut trwalo 1,5h.. Facetom inaczej chyba biegnie czas w zegarkach.
|
Oj rany.... może to jakieś duuuzzeee piwo było :-(
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------
Cytat:
Napisane przez blackberry89
No zaczynam czuc zmeczenie.
Jutro do pediatry z tymi plesniawkami ide - wole zeby spojrzala.
A ja na 16 do gina prywatnie. Ehh. Mam nadzieje ze nie goli duzo kasiorki. Pewnie stowka jak wszyscy biora. Jak chodzicie prywatnie to cytologia cos dodatkowo platna?
|
U mnie prywatnie zawsze dodatkowo płatne - jakieś 30 zł z tego co pamiętam
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------
Cytat:
Napisane przez violka848
Oj zdecydowanie i mój by powiedział jeszcze oj bo jakby tu się coś wielkiego stało brr Ale nie cierpię niesłowności, mój tez w tej kwestii moją cierpliwość nagina. Jego mama to niewiem czy kiedykolwiek gdzieś na czas była he to z drugiej strony co tu wymagać 
|
Ja tez nieslownosci niecierpie...
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------
Cytat:
Napisane przez violka848
Dodatkowo niestety , tez będę miała w czwartek robiona.
|
Tez miałam robić ale jakoś mi schodzi z tym :-/
|
|
|