Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-06, 10:53   #2175
amyz
Chanel Lady

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość

i jeszcze wszywają je tak, że nie można odpruć tylko trzeba wyciąć i końcówka zostaje i i tak drapie
o to to. Chyba złośliwie to robią

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez maarthusia Pokaż wiadomość
ja zawsze wywieszam małe ręczniki dla gości, ale pewności nie mam, czy nie wycierają się w mój
też wywieszam mały dla gości przy umywalce ale już parę razy widziałam że po wizycie gości mój kąpielowy duży ręcznik jest mokry więc wywalam do prania wszystkie jak leci

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
też tak robię, nie wyobrażam sobie wytrzeć twarz ręcznikiem, którym ktoś wycierał ręce po ubikacji bleh

otóż to. To nie jestem jedyna na tym świecie jak widzę dla koleżanek w akademiku nie było to takie oczywiste i dziwiły się że mam inny ręcznik do twarzy i włosów a inny do reszty ciała. ehhhh ...
amyz jest offline Zgłoś do moderatora