2015-10-06, 11:25
|
|
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Cytat:
Napisane przez Lidia1984
Ziaja ma koszmarne składy kosmetyków  ile razy chciałam coś kupić i spojrzałam na skład to czym prędzej odkładałam na półkę, nie dziwie się, że może wysypywać po niej. Ja w końcu nigdy nic ziaji nie miałam.
Ja też tak mam, do szału mnie to doprowadza  nie rozumiem czemu nie mogą przyszywać ich inną nitką, tak żeby odpruwając nie uszkadzać całego szwa 
|
Ja lubię Intimissimi, oni doszywają inną nitką i idzie wszystko ładnie odpruć bez dziur 
Cytat:
Napisane przez amyz
dokładnie  ja to w ogóle jak jej słuchałam o tych próbkach to brzmiało to jak "plebs przychodzi i się domaga próbek, co za wieśniactwo"
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------
dokładnie  wielka gwiazda
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------
no właśnie. Albo będzie wzdychać i miny robić 
|
i wywracać oczami
|
|