2015-10-06, 12:55
|
|
Pani Pech
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Cytat:
Napisane przez maarthusia
Pewnie tak jest   naprawdę bardziej badziewnego programu pseudo-lojalnościowego nie znam  już syfora jest lepsza z tą swoją zniżką 10% za 4 transakcje 
|
Mi sie te 10% przydaje czasem
Cytat:
Napisane przez buahhot
|
zaraz oglądne 
Cytat:
Napisane przez aniyam
takie rzeczy tylko w Polsce
 jakbym widziała jedną moją koleżankę, zawsze zostawia "lepsze" opakowania a w środku "zwykłe" kosmetyki 
|
Może nie żeby były 'lepsze' ale czsem przekladam z brzydkich do ładnych opakowań, albo z takich nie wygodnych.
Cytat:
Napisane przez liv87
|
Mi ziaja robi kuku I Sklad ma tragiczny.
Cytat:
Napisane przez Pollinaa
Dlaczego? Ziaja to jedna z lepszych polskich marek, nigdy mi ani nikomu z moich znajomych krzywdy nie zrobiła  To już bardziej niektóre bardziej topowe marki potrafiły nas uczulić...
|
Cytat:
Napisane przez Rapsodia
coś w temacie przekładania do pojemników 
|
Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18
Dziewczyny widziałyście?
Jak można wejść do drogerii, odgryźć !!!!!! szminkę i wyjść albo zjeść krem   .
|

Cytat:
Napisane przez Pollinaa
W Lidlu są lepsze jakościowo, mają tego samego producenta co C&A, a ubrania z Biedro są bardzo średnie 
Inna sprawa że ja się nie lubię pchać, przepychać i nie trawię wiecznie zmęczonych emerytek, które na przecenach przeżywają drugą młodość 
|
Ja mam kurtkę z biedry i jest ok
Cytat:
Napisane przez aniyam
A tak w ogóle to w weekend odwiedzili mnie rodzice i wieszam sobie pranie na balkonie z mamą i patrzymy a tu mam nowego lokatora ( w załączniku ) . Mama to skwitowała tylko tak: błogosławiony dom, w którym pająki są.
To ja już podziękuję za tyle błogosławieństw patrząc na rozmiar pająka tylko niech mi ucieka potwora jedna 
|
u mnie codziennie jakiś wlazi, bydlaki jedne.. u ogromne
Cytat:
Napisane przez aniyam
|
|
|
|