Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-06, 12:55   #2325
xxxescapismxxx
Pani Pech

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X

Cytat:
Napisane przez maarthusia Pokaż wiadomość
Pewnie tak jest naprawdę bardziej badziewnego programu pseudo-lojalnościowego nie znam już syfora jest lepsza z tą swoją zniżką 10% za 4 transakcje
Mi sie te 10% przydaje czasem

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziewczyny zobaczcie jaki efekt po nalozeniu makijazu gdybym nie widziala, to ciezko byloby mi stwierdzic ze to ta sama osoba https://www.youtube.com/watch?v=puZrsj5Ham4 no i ten kolor wlosow wyglada u niej rewelacyjnie, choc ja bym nigdy w zyciu nie odwazyla sie i nie zrobila nie mam takiej osobowosci https://www.youtube.com/watch?v=QN0jWWA1YQ4

zaraz oglądne

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
takie rzeczy tylko w Polsce

jakbym widziała jedną moją koleżankę, zawsze zostawia "lepsze" opakowania a w środku "zwykłe" kosmetyki

Może nie żeby były 'lepsze' ale czsem przekladam z brzydkich do ładnych opakowań, albo z takich nie wygodnych.

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość

Ja się zawsze zastanawiam jak ukryć moje kosmetyki przed gośćmi, aby potem nie słuchać wykładów po co wywalać kilka stów skoro są "lepsiejsze" i tańsze kosmetyki z Ziaji Swoją drogą jak już słyszę chwalenie Ziaji itp to mi się nóż w kieszeni otwiera

Mi ziaja robi kuku I Sklad ma tragiczny.

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Dlaczego? Ziaja to jedna z lepszych polskich marek, nigdy mi ani nikomu z moich znajomych krzywdy nie zrobiła To już bardziej niektóre bardziej topowe marki potrafiły nas uczulić...

Cytat:
Napisane przez Rapsodia Pokaż wiadomość
coś w temacie przekładania do pojemników

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyście?

Jak można wejść do drogerii, odgryźć !!!!!! szminkę i wyjść albo zjeść krem .

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
W Lidlu są lepsze jakościowo, mają tego samego producenta co C&A, a ubrania z Biedro są bardzo średnie
Inna sprawa że ja się nie lubię pchać, przepychać i nie trawię wiecznie zmęczonych emerytek, które na przecenach przeżywają drugą młodość

Ja mam kurtkę z biedry i jest ok

Cytat:
A tak w ogóle to w weekend odwiedzili mnie rodzice i wieszam sobie pranie na balkonie z mamą i patrzymy a tu mam nowego lokatora ( w załączniku ) . Mama to skwitowała tylko tak: błogosławiony dom, w którym pająki są.

To ja już podziękuję za tyle błogosławieństw patrząc na rozmiar pająka tylko niech mi ucieka potwora jedna

u mnie codziennie jakiś wlazi, bydlaki jedne.. u ogromne

Cytat:

Chciałam go zatrzymać, ale mówię, do czynszu się paskuda nie dokłada to co, za darmo nie będę go utrzymywać