Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-06, 17:59   #278
VelaLuca
Wtajemniczenie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
U nas to już 12 cykl, a staramy się od maja 2014 także prawie 1,5 roku.

Dla niektórych niestety jest to proste. Nigdy nie zrozumiem dlaczego tyle kobiet/dziewczyn wpada, zabijają dzieci albo oddają bo nie chcą, a tyle osób chce mieć dziecko i nie może..
A to o tym, to nawet nie wspominam... Właśnie przez takie przypadki, gdzie nastolatki wpadają i zachodzą jedna po drugiej, wszystkim się wydaje, że ciąża to prosta sprawa. Szczególnie te osoby, które nie mają i nigdy nie miały do czynienia z "problemami". No ale tak to już jest, jak nie chcesz to masz, a jak chcesz to nie możesz

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe przyjęcie

Dziewczyny, może przydałaby się jakaś lista na pierwszej stronie, co Wy na to?

Czy warto inwestować w te testy owulacyjne? Bo ja to naprawdę mam problem z oceną kiedy są te dni płodne.... :-(
Jestem jak najbardziej za taką listą, bo o ile była nas mało to kojarzyłam kto, co, jak i dlaczego, a teraz to mi się wszystko miesza

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Pełno jest problemów...nawet śluz może być wrogi dla plemników, ostatnio się na Wizażu o tym dowiedziałam. A jeszcze są niewyjaśnione przyczyny. Moja bliska koleżanka tak miała. On zdrowy, ona zdrowa, wyniki super, a ciąży brak. Ale teraz, po 10 latach(!) im się udało i mają zdrową fajną córkę

Jestem za listą mogę zrobić jak chcecie

moim zdaniem warto zainwestować są tanie, ja brałam po 1 zł sztuka. A chciałam sprawdzić czy i kiedy dojdzie do owulacji robiłam codziennie aż wyszedł pozytywny
No kochana, to chyba nie masz wyjścia Pisz jakie dane Ci są potrzebne

Cytat:
Napisane przez Smilelinka Pokaż wiadomość
Tak czytam i czytam sobie na różnych stronach i znalazłam coś takiego. "Pamiętaj!☠Tuż po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych☠wraca płodność. Specjaliści radzą, by starania o dziecko rozpocząć zaraz po odstawieniu pigułek.☠W ciągu trzech miesięcy☠od przerwania hormonalnej kuracji szanse na poczęcie są największe." już sama nie wiem co mam o tym myśleć.
No właśnie, czyli ile ludzi tyle opinii... eh .....