2015-10-06, 19:12
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasza najgorsza randka ;)
uwielbiam ten wątek - on istnieje od 2006 roku! jak wiele z Nas ma na koncie przypałowe randki z różnymi Panami, a chyba najwięcej kosmitów poznaje się przez neta często jest rozczarowanie, ale po jakimś czasie przynajmniej można to wspominać ze śmiechem
Kiedyś, ładnych parę lat temu, poznałam przez internet kolesia...raz się spotkaliśmy, oczywiście był spacer bo za free i oczywiście w zimę potem cisza...chłopak odezwał się do mnie po jakimś czasie...zgodziłam się na spotkanie, bo akurat szukałam partnera na wesele i wzięłam go pod uwagę.
Zaproponował, że zaprosi mnie na wino do CH Arkadia. Pomyślałam ok, pewnie chodzi mu o lampkę wina w jakimś lokalu. Poszliśmy do Arkadii. Okazało się, że kolega ma na myśli zakup wina w Carrefour i degustację na miejscu przy jednym ze stolików, które są w Arkadii koło Maka!!! co postanowił to zrobił. Po zakupie butelki poszedł otwierać ją do toalety dla matek z dziećmi. Siedział tam dłuższy czas. Potem zaczął pić te wino a ja się okropnie wstydziłam, że zaraz ktoś nam zwróci uwagę, więc poprosiłam, abyśmy wyszli. Pojechaliśmy do pobliskiego parku. Zaczęło padać więc wprosił się do mnie na mieszkanie bo mieszkałam w okolicy.
Byłam bardzo młoda i tak zdezorientowana pod wpływem całej tej randki, że zachowywałam się biernie i nie protestowałam za bardzo...
Po drodze mieszkania powiedział, że jest głodny więc wstąpiliśmy do sklepu. Kupił sobie jajka by.... zrobić u mnie jajecznicę! Dodam jeszcze, że w sklepie podmienił jajka w opakowaniach z droższych na tańsze, z czego był bardzo dumny, jak i z całego scenariusza naszego spotkania...taki z niego spryciarz..ha ha Gdy znaleźlismy się już u mnie w domu, zaczął sobie smażyć te jajecznicę...zrobił tylko dla siebie!!! i nawet mnie nie poczęstował..:P Gdy już sobie poszedł, poczułam ulgę. Wzięłam go potem na te wesele z braku laku, ale oczywiście to było nasze ostatnie spotkanie potem jeszcze dzwonił ale już nie odbierałam jego telefonów.
Edytowane przez altair86
Czas edycji: 2015-10-06 o 19:14
|
|
|