Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Nie mam wydać"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-06, 18:13   #23
phony
Wtajemniczenie

Dot.: "Nie mam wydać"

Ja jak mi ktoś oznajmia, że mam leciec rozmieniac kasę, bo on nie ma jak wydać, gdy kupuję np. chleb, masło i inne pierdoły i płacę za to banknotem 100- 200 zł to po prostu mówię, że w takim razie rezygnuję z zakupów, zostawiam typa z koszykiem z moimi zakupami żeby sobie je porozkładał i tyle. Dwa razy tak mi się zdarzyło zrobić. W większości przypadków kończy się fochem pani kasjerki (panowie jakoś zawsze mają jak wydać a jak nie to organizują drobne ) która z wielką łaską idzie popytać po innych kasach albo sąsiednich sklepach.

Nic mnie tak nie wpienia jak spinający poślady kasjer, serio. Można powiedzieć normalnie "przepraszam, ale zupełnie nie mam jak wydać, nie ma może pani drobnych?""nie mogę niestety zejść z kasy, czy mogłaby pani pójść gdzieś rozmienić pieniądze, a zakupy poczekają? <tylko kto mi rozmieni jak wszyscy tacy ANTY >" a nie rzucać tym swoimi Grażynowatym "ale JA nie mam jak wydać!" <z miną w stylu "ty tępa młoda sikso rusz dupę i przynieś mi drobne wieśniaro" i morderczym spojrzeniem>

Edytowane przez phony
Czas edycji: 2015-10-06 o 18:15
phony jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując