Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-06, 18:16   #2683
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Jejku dzieki to mnie troche pocieszylas :-* pozostaje mi czekac do poniedzialkowej wizyty i w miare uwazac co jem... W kazdym razie od razu mi przeszla chec na jedzenie. A juz na slodycze w ogole...
trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Jestem chora ;( Wieczorem coś czułam, że drapie mnie gardło i kręci w nosie. Wstałam o 4:00 i jadłam miód łyżeczką, zrobiłam gorący sok malinowy i znalazłam tabletki na gardło prenalen. Muszę zrobić listę zakupów i męża wysłać do sklepu, ugotuję zdrowy rosołek i zrobię zapas cytrusów i czosnku.
Mam nadzieję, że uda mi się to zahamować, bo jak sobie przypomnę chorobę z 8 tc to mi ręce opadają. 2 tygodnie umierania w łóżku i skończyło się na antybiotyku. ..
zdrówka
Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy myślicie, że kolacja w restauracji na pierwszą rocznicę ślubu będzie dobra? Nie chce nic wymyślać itp. ze względu na to jak ostatnio nasz związek wyglądał.
bardzo dobry pomysł
Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
A to ja z Małym w 27tc
ślicznie
Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
Jestem, dochodzę do siebie... Miałam dzis zabieg. Jutro sie okaże czy sie udało to co chcieli...
oby było ok
Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Ja będę zamawiać z takich http://allegro.pl/dyskretna-ciazowa-...928442130.html tylko, że u nas na ebay.
ta jest nawet ładna

ja mam wprawdzie 3 te zapinane na guziki (dostałam), ale myślę czy by nie kupić jeszcze takiej http://allegro.pl/ciazowa-koszula-do...170657794.html
Od paru osób słyszałam że takie są najwygodniejsze, bo tylko opuścić dekolt i jest nie trzeba nic rozpinać itp
Takie z otworem na wyciągnięcie piersi podobno czasami się nie sprawdzają bo piersi z nich w niekontrolowanych sposób wychodzą ale to chyba zależy od rozmiaru biustu

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Mnie też brzuch twardnieje, jak wstaję w nocy, ale u mnie to trzeba by liczyć sytuacje kiedy on nie twardnieje.
Na szczęście na razie szyjka trzyma i od poprzedniej wizyty się nie skróciła. No ale jak będzie dalej tak źle, to mam nie czekać do wizyty tylko też przyjść wcześniej. Z małą też wszystko dobrze, urosła troszkę, waży już 1180g I tak jak przypuszczałam zmieniła ostatnio pozycję i jest główką do góry, a dupka i nóżki na dole. Już wiem czemu ostatnio wiecznie dostaję po pęcherzu
Odnośnie USG 3 trym. to mnie zrobi lekarz pewnie na którejś wizycie.
super ze wszystko ok
ja tez usg 3 trymestru będę mieć na którejś wizycie po prostu, może już na kolejnej nawet
Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Kruszynkaa pod pretekstem iż chce Tobie zrobić zdjęcie, wyciągnęłam rożek żeby poodtykać No i już zrobiłam zdjęcie to Ci pokażę, od tego sprzedawcy mam też pościel.
śliczne

Witam się w 7 miesiącu i trzecim trymestrze

Mały szaleje cały czas
Wczoraj jak już położyliśmy się spać to TŻ mi trzymał rękę na brzuchu, a Maluch oczywiście dyskoteka, nawet mu ta ręka nie przeszkadzała (zazwyczaj jak TŻ przykłada dłoń to Dzieć się uspokaja ) No i TŻ był w szoku ze tak buszuje i powiedział "Co on tam robi? Chyba szopę buduje"

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora