2015-10-06, 19:34
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów Cz. VIII
...czyli tym bardziej tego rodzaju szampon jest nie dla mnie, włosy musiałyby wyglądać "normalnie" przez conajmniej 8 godzin, bo tyle siedze w pracy, praca biurowa, ludzi sporo sie przewija, ech byłoby mi wstyd siedziec z tłustymi włosami, co dziwne, nigdy nie przeszkadzały mi odrosty w żółtym kolorze (przez te kilka lat kiedy je rozjaśniałam) tak jak włosy tłuste, nawet siwki zniose, a niech sobie zyją na mojej głowie, ale ze smalcem na głowie nie lubie chodzić najfajniej było jak siedziałam na macierzynskim, bo miałam czas zeby maseczke na włosy połozyc, a teraz na pielegnacje włosków mam marne minuty, ale głowe myje nawet o 21 wieczorem
obiecałam sobie od dzisiaj, że bede piła mniej kawy i jadła wiecej wartościowych posiłków, w koncu włosy zeby ładne były tez musza z czegoś jeść a ja tak :nawet 4 kawy dziennie, do tego w weekend zawsze cos słodkiego, bo tak celebruje chwile spokoju w domciu, ostatnio cos mniej warzyw jadam, a powinnam dużo, wiec kawy ciut mniej, a zamiast słodyczy spróbuje przerzucic się na orzechy i migdały