Gwiazdka troszke ryzykowne rzucać prace dla czegos niepewnego. Gdyby Ci prace zagwarantowali to pewnie podeszlabys inaczej do sprawy a tak to ja chyba tez bym sie nie zdecydowała. Mimo tego swoją droga bardzo miło ze o tym wspomniał 

znaczy ze widzi w Tobie potencjał 

.
Jasia jak tam rozmowa z panami płytkarzami??? I znowu współczuje całej tej przepychaniny z bankiem. To sie w głowie nie mieści jacy ludzi sa niekompetentni 

.
Magu ale pyszności. Moja muffinka była niejadalna 

. Zjadłam 1/3.
Juz wrocilam do kraju narwancow. I juz mi sie tęskni za moja Finlandia. No ten wyjazd mnie jedynie utwierdził w przekonaniu ze chce tam wracać na stałe 

. Ludzie sa skromni, mili, uprzejmi, pomocni. Każdy uśmiecha sie do Ciebie na ulicy. I szczerzy przede wszystkim. W sklepach pomagają jak umieją. Było juz mroźno. Rano szron na polach. Obie siostry sie przeziębiły ale usmialysmy sie za wszystkie czasy. Dawno tak przyjemnie czasu nie spędziłam. 
Szwagier zawiózł mnie obejrzeć dwa domy ale dla mnie zdecydowanie za luksusowe. Moge wkleić pozniej zdjecia jesli macie ochote zobaczyć... Zreszta obók siostry budują cześć miasta bardzo blisko drogi wylotowej do Helsinek gdzie sa jedynie domki jednorodzinne i bliźniaki i tam chyba bedziemy starać sie szukac domu. Jest małe centum handlowe i szkoła i wszystko czego trzeba do codziennego życia. 10 minut od centrum Lahti. Siostra juz dwa razy sie przeprowadzała ale tez wspominali ze szukają czegos w innym miejscu, bardziej z dała od głównej drogi. 
Ehh bardzo chciałabym tam wracać. Poki co nie moge sie doczekac spotkania z psami. Juz mi było tęskno. Odkryłam świetny, ogromny sklep i wydałam majatejpk na nowe szelki, kurtki przeciwdeszczowe, zabawki i smaczki.