Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-06, 18:47   #297
VelaLuca
Wtajemniczenie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
No dokładnie. U nas w rodzinie nikt jeszcze nie dopytuje usilnie o dziecko. Ale brat Tż od początku chce chrześniaka, a dalsi znajomi czy dalsza rodzina już w ogóle w sierpniu na urodzinach teścia, słyszałam jak mówił teść do cioci że bardzo chciałby zostac dziadkiem. Na szczęście nam nikt tego nie mówi - oprócz brata Tż i jakiś dalszych ciotek coś w stylu "Tż mało się chyba stara, skoro rok po ślubie i efektów nie widać'
Ja na razie przyjmuje to wszystko żartem, ale kiedyś mnie coś trafi.
Ale powiem Wam, że takie teksty typu: " już rok po ślubie i nic" mnie osobiście strasznie działają na nerwy Tak jakbyśmy wychodziły za mąż tylko po to aby dzieci robić. Ja akurat wychodząc za mąż wcale o tym nie myślałam i było mi daleko do tego. Wszystkim mówiłam, że zdecyduje się dopiero przed samą "30-stka"

Cytat:
Napisane przez Smilelinka Pokaż wiadomość
Wiecie co? Dużo ludzi zwleka z planami na dziecko, a bo jeszcze mam czas, a bo kariera, a bo młodość, a bo chce zarobić na dom, a później są wielkie problemy z zajściem w ciąże i się żałuję że wcześniej się nie staralo.
Sama tak miałam... do niedawna, jeszcze chwile temu liczyła się dla mnie praca, kariera, sytuacja materialna a teraz marzę tylko o dziecku Ale muszę jeszcze trochę poczekać aby uporządkować sobie wszystko

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Oj zgadzam się, często takie rzeczy słychać na Wizażu ja miałam 21 lat wychodząc za mąż i też swoje usłyszałam

Dobra to wpisuję Was na listę kto chce niech pisze piszcie też co chcecie żeby tam było. Kiedy zaczynacie się starać? czy macie już dzieci? itp.

Ja kupowałam na Allegro tutaj:http://allegro.pl/3-testy-owulacyjne...527861577.html mi wyszły więc polecam
Ja proponuje imię, wiek, który okres starań, i która ma już dzieciątko