Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-06, 19:53   #301
kasia_ruda
Zakorzenienie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
No wiadomo

Ja byłam w Twoim wieku, miesiąc przed 21 urodzinami

Jeśli wpisujesz i mnie ()
To chyba tylko nick, starania od maj 2o14, wiek 22
nie wiem czy coś jeszcze..

Zaszłaś w ciąże dzięki in vitro?

Jest
Pisałam na początku dopiero trafiłam na normalnego lekarza. Wcześniej to była porażka, dawali mi CLO bez żadnych badań, brałam w ciemno, przytyłam 1200 kg i czuje się jak słoń. Teraz dopiero dostałam skierowanie na ileś tam badań ale czekam na @... Tż się badał, jego wyniki też wyszły słabe, ale podobno nie najgorsze, bierze witaminy na poprawę. Gorzej ze mną bo wcale nie mam owulacji. PCOS mam na pewno, a czy coś jeszcze to dowiemy się jak już pójdę na badania i będę miała wyniki
Tak, ja po in vitro. Czytałam cały wątek zanim napisalam do was, ale jeszcze mylą mi się nicki, przepraszam. Z tą wagą to możemy sobie podać ręce, do mojej wagi sprzed rozpoczęcia starań w 2011 brakuje mi sporo kg :/ których zrzucanie mimo ostrej walk idzie mi strasznie wolno.

Ech, te cholerne trudności lubią iść w parach. A jeśli mogę zapytać, to czy twój mąż robił badania więcej niż raz? Bo u nas tak bylo, że pierwsze wyszły mu takie sobie, ale powtórzone bardzo niedługo po były takie, że prawie rozsadziły system :P męskie parametry lubią się zmieniać bardzo dynamicznie. Gorzej z pcos :/ trzymam kciuki za badania i dobre wyniki.

Mi się dla odmiany wali po ciąży tarczyca.
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora