2015-10-06, 19:04
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas leci, a My czekamy na ziemskie Dzieci - Aniołkowe Mamusie cz. VIII
Cytat:
Napisane przez Zmienna kobieta
O kurczę... To długo... Ponad miesiąc...
Ja już jestem z pracy, mam kilka kandydatek do pracy, każdą z małymi dziećmi to mi chyba nie zaciążą  Będę wybierać  Do tego koleżanka z innego punktu gadała dziś z szefową i walnęła do niej tekstem ,,a co jak zmienna zajdzie w ciążę? Znów będzie problem". Na co moja szefowa powiedziała, że jak będzie w ciąży, to będziemy się martwić. Także chyba szefowa nie pogniewa się na mnie jakby co 
Ogólnie jest dziś lepiej, wczoraj odmówiłam sobie różaniec, wyciszyłam się i zachowuję spokój. 
|
No to super , ze samopoczucie lepsze 
Cytat:
Napisane przez Platanoides
n
 ale agent[COLOR="Silver"]
|
oj agent jak sie patrzy 
Cytat:
Napisane przez czarna_mala
Byłam dziś u Elinki w kościele na różańcu i nie mogłam się skupić, bo byłam w leginsach i kolana mi zjeżdżały co chwila z klecznika  na dodatek miałam szpilki, więc nie miałam jak się zaprzeć  chyba całą jogę przećwiczyłam przez pół godziny
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
|

Cytat:
Napisane przez LeNa 2405
Ja się chyba Uspokoje jak już będę mieć dzidzi w ramionach... Zreszta my wszystkie po stratach tak mamy
|
Oj czy po stracie czy nie to od urodzenia kolejne stresy , juz nie bedzie spokoju Chociaz to juz "inne" nerwy.
Cytat:
Napisane przez jols
ale mam doła
1. z moją mamą ciągle zmieniają decyzje raz że idzie na rehabilitacje drugi raz że nie
2. w pracy taki ciężki czas 4osoby robia to co zwykle 6 i akurat gorący okres
3. to gość u którego mąż pracował kiedyś sezonowo wprasza się do nas nie dość że w moje urodziny to dwa co chwile zmienia godzine
4. a poza tym jak mówię co mi leży na żołądku mój mąż sie wkurza ze robie mu na złość bo nie chce się z tymi ludźmi spotykać
|
No to oby z mama sie wyjasnilo i zdrowka dla niej
A co do reszty to maz powinien reprymende dostac, powinien stanac po Twojej stronie .
Cytat:
Napisane przez dotuniek
Słodka...jak jutro beta bedzie ok to się będę zastanawiać gdzie, kiedy i do którego z moich lekarzy
WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁAM SIĘ OD DZIECI Z PRACY ZE JESTEM W CIĄŻY!
|
no co Ty , ale maja nosa
dopiero teraz doczytalam ,ze inne kolory zamowiliscie tego naroznika 
widac i nie ciezarne maja kalafior 
wrocilismy z treningu mlodego
wyszalal sie na calego tylko co z tego skoro nadal wulkan energii
|
|
|