2015-10-07, 21:20
|
|
|
Imperatorowa Undi I
|
Dot.: Ambitne wizażanki część 6
Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja
No to w takim razie trzymam kciuki za wzięcie się w garść 
|
Dziękuję 
Cytat:
Bardzo ładne buty, lubię taką klasykę 
|
A wiesz ile zajęło mi znalezienie czegoś w tym stylu? Bo albo z jakimiś ozdobami, albo kompletnie niewygodne były... chciałam skórzane, ale jak te zobaczyłam i przymierzyłam to się od razu zakochałam, niby obcas wysoki, a w ogóle go nie czuję. Do pracy będą idealne.
Cytat:
Ja teraz muszę się hamować z kupowaniem bielizny, bo zrobiłam "zapas" we Francji, a tyle nieznanych sklepów tu na mnie patrzy 
|
E tam, bielizny nigdy za dużo Porządkując szafę zobaczyłam, że w sumie mam same takie proste, bawełniane majtki, bo to idealne na fitness... No to nabyłam trochę koronek 
Cytat:
Napisane przez ParoleParole
Undi piękne buty  A co do reszty n ie ma że smutno trzeba się ogarniać. Codziennie jedna rzecz dla siebie. Wykorzystaj na maksa czas "wolności"
|
Racja, codzienne ryczenie też wcale nie pomaga, oczy mam zapuchnięte i wyglądam jeszcze gorzej. Pomalowałam paznokcie i zabalsamowałam zwłoki, kroczek na dziś zaliczony.
Cytat:
Mój dzień wygląda tak praca, łóżko, praca łóżko..
|
U mnie pewnie niedługo też tak będzie wyglądał, bo nadgodziny... 
Cytat:
Pora zakończyć ten dołujący marazm.
|
Polać tej Pani, bo mądrze gada! 
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------
Cytat:
Dwa plyny do płukania z Lidla inspirowane Paryżem. Taki ładny dizajn że musiałam je kupić 
|
Paryżem? a zapach jak?
|
|