Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienią... Irena wizażem szła. AKT 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-09, 14:37   #1277
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Jesienią... Irena wizażem szła. AKT 21

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
No i mam złamana kość ogonowa . Nie moge za duzo siedzieć ani chodzić. Boli. Na dodatek jeszcze to jest w takim miejscu ze w przyszłości moze spowodować problemy przy porodzie wiec musze isc jeszcze do chirurga dopytać co z tym zrobić.
Chirurga mam 20 października akurat dzien po wyjezdzie J do UK . Cudnie poprostu.

Tesciowie juz mowili ze przyjadą oboje...
Pupa mnie boli i ryczeć mi sie chce .
Dobrze ze pojechałas na rtg. Nie martw się na zapas. Odpoczywaj. Nie znam sie na takich urazach. Ale wierzę że z każdym dniem będzie coraz lepiej. Dostałaś jakieś leki przeciwbólowe. ?

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
to tak jak ja! tez pracuje, az dym leci z klawiatury chce dzisiaj w miare normalnie wyjsć stąd, bo mam kilka rzeczy do załatwienia jeszcze

Taki plan to nie u mnie - chyba, ze dopiszedmy, ze domowe sie nie licza
do Ikea jade kupić łozko, materac i szafke pod TV.

fajowska ta tunika!!

czyzbys była terrorystką??
Czyli wielkie zakupy

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
Ja dzis byłam opiekunka. Robiłam zakupy z tym bombkę i powiem wam ze jakiś ciezko mi sie ogarnąć. Tu torebka tam wózek, mała krzyczy, przejść szerokich trzeba szukac. No lekko nie było, jednak trzeba mieć wprawę. Teraz czekam na najmłodsza i jedziemy do domu gotować obiad.
Wyszłaś z wprawy normalnie.

Edytowane przez magnolia79
Czas edycji: 2015-10-09 o 14:45
magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora