|
Dot.: Jesienią... Irena wizażem szła. AKT 21
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
No i mam złamana kość ogonowa  . Nie moge za duzo siedzieć ani chodzić. Boli. Na dodatek jeszcze to jest w takim miejscu ze w przyszłości moze spowodować problemy przy porodzie  wiec musze isc jeszcze do chirurga dopytać co z tym zrobić.
Chirurga mam 20 października akurat dzien po wyjezdzie J do UK  . Cudnie poprostu.
Tesciowie juz mowili ze przyjadą oboje...
Pupa mnie boli i ryczeć mi sie chce  .
|
Dobrze ze pojechałas na rtg. Nie martw się na zapas. Odpoczywaj. Nie znam sie na takich urazach. Ale wierzę że z każdym dniem będzie coraz lepiej. Dostałaś jakieś leki przeciwbólowe. ?
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------
Cytat:
Napisane przez yyahyoo
to tak jak ja! tez pracuje, az dym leci z klawiatury  chce dzisiaj w miare normalnie wyjsć stąd, bo mam kilka rzeczy do załatwienia jeszcze
Taki plan to nie u mnie - chyba, ze dopiszedmy, ze domowe sie nie licza 
do Ikea jade kupić łozko, materac i szafke pod TV.
fajowska ta tunika!!
czyzbys była terrorystką?? 
|
Czyli wielkie zakupy 
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------
Cytat:
Napisane przez evela28
Ja dzis byłam opiekunka. Robiłam zakupy z tym bombkę i powiem wam ze jakiś ciezko mi sie ogarnąć. Tu torebka tam wózek, mała krzyczy, przejść szerokich trzeba szukac. No lekko nie było, jednak trzeba mieć wprawę. Teraz czekam na najmłodsza i jedziemy do domu gotować obiad.
|
Wyszłaś z wprawy normalnie.
Czas edycji: 2015-10-09 o 14:45
|