Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-09, 16:31   #247
surrrykatka
BAN stały

Dot.: 8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks

Cytat:
Napisane przez LadyDeMadeline Pokaż wiadomość
Nie przesadzaj, że cały świat Ci zazdrości. Najczęściej piszą tak osoby, które same czegoś zazdroszczą. Mi obca jest zazdrość i dlatego nie odczuwam, żeby ktokolwiek mi czegoś zazdrościł.
Po drugie mnóstwo ludzi ma wolę walki, nie tylko ty, nie poddaje się.
Ty moja droga stawiasz się na piedestale i wyżywasz z pośród szarych ludzi. A przypuszczam, że jesteś po prostu zwyczajna. Wcześniej Ci kibicowałam (dalej życzę jak najlepiej w związku), ale im więcej piszesz tutaj postów to wychodzi prawdziwy charakter. Materialistką też jesteś - pisałaś na początku jak podoba Ci się chodzenie po drogich knajpach z lubym, bo stawiał. Rozumiem, że rówieśnicy finansowo nie odpowiadają. Zaraz padnie, że zazdroszczę - nie stać mnie. Mam swoją firmę - dobrze żyję, stać mnie. Bo dziś na forum niczego nie można napisać co się sądzi, trzeba się tłumaczyć.
Tak cały świat Ci zazdrości, my na forum też.
Juz kolejny raz przeinaczasz moje slowa, moja droga
Pierwszy - ze spotykam sie z nim 2 tygodnie, to juz wyjasnilam.
Drugi - "niektore osoby" rozumiesz jako "caly swiat".
Trzeci - rzekomo "podoba mi sie" to ze placi w knajpie, podczas gdy napisalam, ze to krepujace.
Wyciagnelas piekny wniosek - jestem materialistka, ktora gardzi rowiesnikami z powodow finansowych, stawia sie na piedestale i gardzi "zwyczajnymi".
Nie pisalam na poczatku, ze podoba mi sie chodzenie po knajpach, bo stawial. Wroc do tego postu i dopiero cokolwiek napisz. Odnies sie do tego co powiedzialam, nie do tego, co sobie wymyslilas.
Kocham ludzi "przeinacze slowa innych i bede je krytykowac"
Oczywiscie to co napisalas idzie dalej jako moje slowa, odniosl sie juz do nich SprawnyOn na przyklad. Super!

PS nie oceniam ludzi w kategoriach zwyczajny - niezwyczajny. Kazdy jest w czyms zwyczajny i w czyms niezwyczajny. Moj kumpel zwyczajnie wyglada ale za to niezwyczajnie zna jezyki obce. Moja przyjaciolka zwyczajnie sie uczy ale za to niezwyczajnie maluje.
Ciekawe masz podejscie do ludzi - zwyczajni-niezwyczajni.
PS prowadzenie firmy nie robi na mnie zadnego wrazenia, ktore chyba chcialas wywolac moglabym napisac o firmach (nie swoich ale bliskich) ale nie mam takiego pustostanu w glowie, zeby sie chwalic zawodowymi osiagnieciami i finansami na forum

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość
Wyczerpujący opis.
Przysiady są super ćwiczeniem.

Jako że to forum sex, to do pełnego opisu brakuje jeszcze rozmiaru biustu...
A i tego jak często się masturbujesz (choć dziewczyny niechętnie o tym mówią).
Ja tu nic juz wiecej pisac nie bede, bo i tak ludzie sami powiedza ze napisalam cos co wcale nie padlo - jak LadyDeMadeline i SprawnyOn ktory odnosi sie do tego, co ja wedlug niej napisalam

Zwierzac sie nie zamierzam - sprostowac mozna, niesmak pozostaje.
"Krepujace jest to ze on chce placic"
"Rowiesnicy nie odpowiadaja ci finansowo i jestes materialistka!"

LadyDeMadeline - przy Tobie to ja jestem dumna z jednego. TYLKO Z JEDNEGO. Z tego ze nie pisze: "z pośród" jako ze lubisz segregowac ludzi z podzialem na zwyczajnych i niezwyczajnych, mozesz z cala pewnoscia powiedziec sobie ze jestes niezwyczajna. Z ortografii tworzysz wlasna, zupelnie nowa, nieprzystajaca do zwyczajnych wymogow polskiej pisowni.
"Wyżywasz się z pośród..."

Edytowane przez surrrykatka
Czas edycji: 2015-10-09 o 16:42
surrrykatka jest offline Zgłoś do moderatora