2015-10-09, 16:31
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: 8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks
Cytat:
Napisane przez LadyDeMadeline
Nie przesadzaj, że cały świat Ci zazdrości. Najczęściej piszą tak osoby, które same czegoś zazdroszczą. Mi obca jest zazdrość i dlatego nie odczuwam, żeby ktokolwiek mi czegoś zazdrościł.
Po drugie mnóstwo ludzi ma wolę walki, nie tylko ty, nie poddaje się.
Ty moja droga stawiasz się na piedestale i wyżywasz z pośród szarych ludzi. A przypuszczam, że jesteś po prostu zwyczajna. Wcześniej Ci kibicowałam (dalej życzę jak najlepiej w związku), ale im więcej piszesz tutaj postów to wychodzi prawdziwy charakter. Materialistką też jesteś - pisałaś na początku jak podoba Ci się chodzenie po drogich knajpach z lubym, bo stawiał. Rozumiem, że rówieśnicy finansowo nie odpowiadają. Zaraz padnie, że zazdroszczę - nie stać mnie. Mam swoją firmę - dobrze żyję, stać mnie. Bo dziś na forum niczego nie można napisać co się sądzi, trzeba się tłumaczyć.
Tak cały świat Ci zazdrości, my na forum też.
|
Juz kolejny raz przeinaczasz moje slowa, moja droga 
Pierwszy - ze spotykam sie z nim 2 tygodnie, to juz wyjasnilam.
Drugi - "niektore osoby" rozumiesz jako "caly swiat".
Trzeci - rzekomo "podoba mi sie" to ze placi w knajpie, podczas gdy napisalam, ze to krepujace.
Wyciagnelas piekny wniosek - jestem materialistka, ktora gardzi rowiesnikami z powodow finansowych, stawia sie na piedestale i gardzi "zwyczajnymi".
Nie pisalam na poczatku, ze podoba mi sie chodzenie po knajpach, bo stawial. Wroc do tego postu i dopiero cokolwiek napisz. Odnies sie do tego co powiedzialam, nie do tego, co sobie wymyslilas.
Kocham ludzi "przeinacze slowa innych i bede je krytykowac" 
Oczywiscie to co napisalas idzie dalej jako moje slowa, odniosl sie juz do nich SprawnyOn na przyklad. Super! 
PS nie oceniam ludzi w kategoriach zwyczajny - niezwyczajny. Kazdy jest w czyms zwyczajny i w czyms niezwyczajny. Moj kumpel zwyczajnie wyglada ale za to niezwyczajnie zna jezyki obce. Moja przyjaciolka zwyczajnie sie uczy ale za to niezwyczajnie maluje.
Ciekawe masz podejscie do ludzi - zwyczajni-niezwyczajni.
PS prowadzenie firmy nie robi na mnie zadnego wrazenia, ktore chyba chcialas wywolac moglabym napisac o firmach (nie swoich ale bliskich) ale nie mam takiego pustostanu w glowie, zeby sie chwalic zawodowymi osiagnieciami i finansami na forum 
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------
Cytat:
Napisane przez Clevland
Wyczerpujący opis.
Przysiady są super ćwiczeniem.
Jako że to forum sex, to do pełnego opisu brakuje jeszcze rozmiaru biustu... 
A i tego jak często się masturbujesz (choć dziewczyny niechętnie o tym mówią). 
|
Ja tu nic juz wiecej pisac nie bede, bo i tak ludzie sami powiedza ze napisalam cos co wcale nie padlo - jak LadyDeMadeline i SprawnyOn ktory odnosi sie do tego, co ja wedlug niej napisalam

Zwierzac sie nie zamierzam - sprostowac mozna, niesmak pozostaje.
"Krepujace jest to ze on chce placic"
"Rowiesnicy nie odpowiadaja ci finansowo i jestes materialistka!"

LadyDeMadeline - przy Tobie to ja jestem dumna z jednego. TYLKO Z JEDNEGO. Z tego ze nie pisze: "z pośród" jako ze lubisz segregowac ludzi z podzialem na zwyczajnych i niezwyczajnych, mozesz z cala pewnoscia powiedziec sobie ze jestes niezwyczajna. Z ortografii tworzysz wlasna, zupelnie nowa, nieprzystajaca do zwyczajnych wymogow polskiej pisowni.
"Wyżywasz się z pośród..." 

Edytowane przez surrrykatka
Czas edycji: 2015-10-09 o 16:42
|
|
|