2015-10-10, 22:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~~Czerwcóweczki 2016 - to tu :)~~~
Cytat:
Napisane przez bojatoja
Kat123 bardziej ufam moim obliczeniom, wiem kiedy byla owulka  ja wizyte planuje na 26 pazdziernika, chcialabym uslyszec serduszko  jeszcze tyyyle czekania 
|
Ja bym nie wytrzymała tak długo Lecę w piątek i i tak nie wiem jak ją tydzień przeżyje!
Cytat:
Napisane przez silly78
My dzis rodzinnie dzien na farmie spedzilismy, w samochodzie rano tak mi brzuch dawal czadu ze myslalam ze cos zlego sie dzieje :/ szczesliwie potem przeszlo. Wyspacerowalam sie, mlody poganial i od razu mi lepiej 
|
Dobrze, że już przeszło... Mnie z kolei strasznie dziś od jakichś 2 h dokuczają piersi... W życiu nie wiedziałam, że mogą tak boleć. A to pewnie dopiero początek. Juz wczoraj w nocy mnie budziły... Nie wiem jak ja będę dziś spała...
Są jakieś patenty na ból piersi w ciąży ułatwiające spanie?
Cytat:
Napisane przez mloda_to_glupia
witam sie 
jestem po ivf i z terminu owulacji +14dni (tak sobie ustalilam OM) wychodzi mi termin 18,06,2015
nie boicie sie dziewczyny cieszyc? ja sie boje, boje sie ze nie bedzie serduszka, że znow cos pojdzie nie tak
mam nadzieje ze moge dolaczyc? 
|
Witaj! Ja staram się myśleć pozytywnie w nadziei, że to pozytywnie wpłynie na malucha. I będę trzymać kciuki za Was 
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------
PS Chcieliśmy dziś powiedzieć najbliższym, ale nie odważylismy się. Poczekamy do piątku, do wizyty. Teściowa ma na rano, mąż na nocki,więc nikt mnie do roboty żadnej ciężkiej nie będzie gonił w tym tygodniu Możemy spokojnie zaczekać. Może juz zdjęcie jakieś dostanę i w jakiś pomysłowy sposób to zrobimy
Edytowane przez kat123
Czas edycji: 2015-10-10 o 22:15
|
|
|