Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Żonki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-18, 08:23   #310
do_24
Przyczajenie

GG do do_24
Talking

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Tak, ja byłam na weselu, gdzie grał DJ Hiszpan - było w porządku, facet ma ze sobą naprawdę duży wybór płyt i wyczucie. I wiedzę - jeśli tak można to nazwać - na temat utworów muzycznych. Rodzice państwa młodych zażyczyli sobie jakiś straszy, mało znany kawałek - i ten DJ wiedział o co chodzi i miał go nawet na płycie, czym właśnie miło zaskoczył państwa młodych. Tym bardziej, że to nie jakiś młodzik, a człowiek ok. 40-tki, i ma znajomość muzyki współczesnej i tej trochę starszej - z lat 80-tych, 70-tych, czy 60-tych. Ja nawet chciałam go na swoje wesele, ale nie miał już wolnego terminu.

A tak poza tym niestety już wróciłam
I jest mi tu okropnie - dobrze, że dzisiaj się zrobiło trochę ładniej, to wyskoczyliśmy jeszcze do Kazimierza. A do pracy od poniedziałku, więc jeszcze się lenię...

Acha, uprałam kieckę w Plazie - kosztowało mnie to 34,90 zł
Jest taniej, jeżeli to nie jest sukienka tylko gorset i spódnica. Ale trochę mi się hafty poodklejały - pani uprzedzała, że tak może być - tylko nie wiem, na co to się przykleja??? Czy jest coś takiego jak klej krawiecki? Któraś z Was może wie???
Podobno DJ Hiszpan jest spoko, grał u mooje siostry na studniówce ak ogladałam kasete to ludzie naprawde sie bawili, bylo dużo starszych kawałków, oraz nowych także kadra nauczycielska i uczniowie bawili sie razem, sadze ze ten czlowiek ma doswiadczenie bo gra juz moze ponad 15 lat na imprezach dlatego wie co i jak. ja na ślubie miałam orkiestre AGAT (POZDRO DLA KONRADA)i bylo naprawde superr a w ta sobote bylam u koleżanki na ślubie i grał tam zespół
RED ROSE i to była ekstra zabawa super prowadzący wychodził do gosci (moj AGAT tak samo)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
dam jakos na tygodniu ta moja sukienke do prania ale narazie skupiam sie na dokonczeniu magisterki bo idzie mi to jak krew z nosa buuu

wlasnie mi sie przypomnialo,
czy ma może któraś z lubelskich żoneczek taki naprawde sprawdzony przepis na BURACZKI CZERWONE bo dla mnie to kompletnia magia normalnie mi nie wychodzi albo za ostre, albo kompletnie nie ten smak albo taka ciapa albo wogole do wywalenia KOSZMARR bede bardzo wdzieczna za sparadzone przepiscy :dzie kuje:CZEKAM NA PROPOZYCJE

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-09-19 o 12:35 Powód: post pod postem
do_24 jest offline Zgłoś do moderatora