Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-11, 20:21   #3677
agnes188
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Aa laski, bylam dzis w Biedrze i kupiłam malej cieplejsze rajstopki i skarpetki Disneya i byly prześliczne bodziaki z tej firmy co nam Agnes wysylala [emoji14] 2 za 20 zl takze ten... Dobra cenę dostalysmy na 5-o pak Nosimy się juz w tym Agnes, rekawki troche długie ale reszta ok, Lenka ślicznie wygląda w tych kolorach
Wiem ze ta sama firma bo mi ktoras z mam mowila naszychna fb.pojade we wtorek obczaic.

A widzialam rajstopkina fb wrzucalyscie. Z antyposlizgami na kolanach to z lidla?bo rajstop mam 20 par. Z czego wszystkie po bratanicy bo ja kupilam 4 pary z czego trzy cienkie a takich akurat nie mam

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Aa laski, bylam dzis w Biedrze i kupiłam malej cieplejsze rajstopki i skarpetki Disneya i byly prześliczne bodziaki z tej firmy co nam Agnes wysylala [emoji14] 2 za 20 zl takze ten... Dobra cenę dostalysmy na 5-o pak Nosimy się juz w tym Agnes, rekawki troche długie ale reszta ok, Lenka ślicznie wygląda w tych kolorach
Monia my w rozmiarze 80 tych bodow sie nosimy i deko za duze
Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Od godziny usypiam Tosie. Jak sie kreci i wierci ze kilka razy laduje na brzuchu. Teraz znow i zwymiotowala twarog, polozyla w tym twarz i zasypia... Skoro jej tak dobrze...

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując