2015-10-11, 20:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - część 4
Cytat:
Napisane przez moniisia90
Aa laski, bylam dzis w Biedrze i kupiłam malej cieplejsze rajstopki i skarpetki Disneya  i byly prześliczne bodziaki z tej firmy co nam Agnes wysylala [emoji14] 2 za 20 zl takze ten... Dobra cenę dostalysmy na 5-o pak  Nosimy się juz w tym Agnes, rekawki troche długie ale reszta ok, Lenka ślicznie wygląda w tych kolorach 
|
Wiem ze ta sama firma bo mi ktoras z mam mowila naszych na fb. pojade we wtorek obczaic.
A widzialam rajstopkina fb wrzucalyscie. Z antyposlizgami na kolanach to z lidla?bo rajstop mam 20 par. Z czego wszystkie po bratanicy bo ja kupilam 4 pary z czego trzy cienkie a takich akurat nie mam
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------
Cytat:
Napisane przez moniisia90
Aa laski, bylam dzis w Biedrze i kupiłam malej cieplejsze rajstopki i skarpetki Disneya  i byly prześliczne bodziaki z tej firmy co nam Agnes wysylala [emoji14] 2 za 20 zl takze ten... Dobra cenę dostalysmy na 5-o pak  Nosimy się juz w tym Agnes, rekawki troche długie ale reszta ok, Lenka ślicznie wygląda w tych kolorach 
|
Monia my w rozmiarze 80 tych bodow sie nosimy i deko za duze
Cytat:
Napisane przez mimi_77
Od godziny usypiam Tosie. Jak sie kreci i wierci ze kilka razy laduje na brzuchu. Teraz znow i zwymiotowala twarog, polozyla w tym twarz i zasypia... Skoro jej tak dobrze...
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
|
Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
|
|
|