2015-10-11, 22:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które już się doczekały :) część XI
Cytat:
Napisane przez MZ88
Kalinolistek- też miałam różne wahania nastrojów - podczas studiów, duzo nauki i stresu, zdecydowanie wysiłek fizyczny wygrywa. Lub też taki na noc "persen" weźmiesz 2 tabletki na noc to mocno się wyśpisz- to ma na celu dobry sen, bo kiedy człowiek jest głęboko wyspany wtedy rano wstaje z nową energia a tym samym- nie miewa już takich czarnych myśli  [COLOR="Silver"]
|
Kiedyś brałam ziołówki na noc i rzeczywiście dobrze mi się spało. Muszę jutro zakupić coś w tym typie i wyspana odważniej podejdę do niektórych spraw. 
Moja koleżanka zawsze miała nadwagę i któregoś dnia wzięła się za siebie i stopniowo gubiła kilogramy. Wyglądała super ale do czasu. Poznała chłopaka i zaczęła brać tabletki antykoncepcyjne, no i teraz wydaje mi się, że nie dość, że przytyła, to chyba waży więcej. Nie sądzę, żeby wcinała więcej, bo ona dosłownie wszystkiego sobie odmawia i przykro patrzeć, jak wszystkie efekty jej wyrzeczeń poszły na marne...
|
|