| 

Dot.: Jesienią... Irena wizażem szła. AKT 21

tylko szczoteczka + baterieCytat: 

| 
					Napisane przez evela28   
nożem i masłem

Magu a masz tam też inne koncówki czy tylko szczoteczkę

Hania paskudną masz pogodę |  
 ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Wiem, to wszystko z myślą o takich wspaniałych klientach jak jaCytat: 

| 
					Napisane przez yyahyoo  właśnie dlatego sie robi promocje   |     Najgorsze, ze moja mama ma to samo, jak jej mówię co i gdzie i po ile, to rzuca wszystko i leci
   R tylko jakoś nie rzuca sie na promocje, niepojęte normalnie. No powiedział mi - po co mi koszulka, jak wczoraj kupiłam?!
 - No przecież jest inna

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

nie miałam ani jednej sukieneczki, to mam dwieCytat: 

| 
					Napisane przez gwiazdeczka26  Ale nie dostalas przeciez zgody na zakup szczoteczki!!!   
Zaraz zaczniesz oh i ah nad nia wyglaszac, i bede musiala sobie kupic    
Druga sukieneczka??? Juz sie pogubilam   |   ekhm... szczoteczka!!!! każda Irena mieć musi! Jest świetna
  nawet makijaz mi sie lepiej "przykleił" do twarzy  W ogóle to myslałam, ze ona bedzie bardziej ostra... ma dwa stopnie prędkości i sama wyłącza sie po 60 sekundach.
 Na biedronkowym ktos napisał, ze to taki biedronkowy clarisonic, całkiem mozliwe

http://www.alreadypretty.com/2012/05...ia-review.html

__________________/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./
 Fale - Virginia Woolf

|