Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar LVII
Wątek: Scent Bar LVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-12, 11:31   #4208
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

A jeszcze kurde idzie zuoooooo
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphoto...9a&oe=56D29022

A skoro o ciuchach mowa, to mierzyłam wczoraj pare kożuchów bo mi się ostatnio podobają (jak nie ma nigdzie płaszcza jak chcę, to może chociaz jakis ciepły kożuszek se strzelę) i nie wzięłam nic, bo fajnie toto wyglada, ale:
- po założeniu każdego mój ciemny sweter był cały upaprany w białym puchu jakbym się z uowcami wytarzała
- są zazwyczaj jasne beżowe (będzie się brudzić zimą) lub brąz, więc za mało mhrroku
- jak już znalazłam czarny z kapturem w mango, to nie miał żadnego suwaka, a tylko i wyłącznie kołeczki na długich śrunkach, a pomiedzy nimi prześwity i będzie mroźny wioter po ciele huloł
Kto to kurde projektuje zimowe odzienie z dziurami między guziorami i rozmemłanym kołnierzem, że nawet pod szyją się zapiąc nie można?
także tego... już mnie ochota na kożuchy przejszła
Do marca będe poitalać w swoich zimowych puchówkach jak ludzik michelin

Za to mam pralkę co prawda zwykła frania przywieziona od mamy, ale zawsze coś tam sobie przepiore i nie będe musiała co 2 tyg. reczników, spodni czy swetrów pakowac do plecaka i wieźc do mamy do uprania
1.
2.mnie się marzy porządny kożuch za kolano jak to drzewiej bywało , z porządnym baranim dużym kołnierzem coś tego typu https://www.google.pl/search?q=ko%C5...jRMZ25wGgDM%3A
w czasie zimna estetykę mam w ...dużym poważaniu
3.posiadanie pralki to wielkie szczęście

Najchętniej zakopałabym się pod kołdrą , a w ogóle to jestem głodna , godzinę temu jadłam i co z tego

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora