Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-12, 12:41   #1884
StonkaaZiemniaczana
Raczkowanie

Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
1 maja mąż złamał nogę, więc wszystkim musiałam się sama zajmować. Praca, dziecko, mieszkanie, działka ... Jesli miałam już chwilę czasu wieczorem (ok 22-23), to marzyłam o kąpieli i położeniu się spać. O ćwiczeniach nie było mowy
Oj to faktycznie nie miałaś za bardzo kiedy ani jak. Ale to bardzo dobrze, że chcesz wrócić Trzymamy kciuki!

Cytat:
Napisane przez Muffka_ Pokaż wiadomość
Dzięki Mam silna motywacje i chęć do działania więc myślę, że sie uda Przede wszystkim musze poprawić jadłospis... Zmierzyłam się i za miesiąc zobaczymy czy coś ruszy
Jeśli nie grzeszysz spożywczo nagminnie, to nie powinnaś mieć dużego problemu z poprawieniem jadłospisu Regularność posiłków i niewielkie porcje to według mnie złoty środek A słodycze możesz spróbować zamienić po prostu na 'te zdrowsze' i w rozsądnych godzinach.

Hm właśnie uświadomiłaś mi, że na początku swojej przygody z ćwiczeniami zwyczajnie zapomniałam się zmierzyć Jedyne po czym mogę ocenić efekty to ubrania i samopoczucie. Trochę się zgapiłam, ale może to i lepiej, bo jak nasza kochana Ewka mawia 'aktywność fizyczna nie powinna być drogą do celu, ale celem samym w sobie'
StonkaaZiemniaczana jest offline Zgłoś do moderatora