Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-12, 14:22   #4600
kalwinka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość

Sądzicie, że pomysł z czerwonymi trampkami dla mnie i TŻ to przegięcie? Ja bardzo bym chciała, podoba mi się to, no i nie wspomnę o wygodzie Nie wyobrażam sobie siebie w jakichś pantoflach ślubnych
Oczywiście rodzina oczy wywala, bo co chwilę padają nasze nowe pomysły, a nikt wcześniej tego w rodzinie nie robił Więc zdziwienie wielkie, a my się śmiejemy, że łamiemy wszelkie ślubne konwenanse
I co gorsza, wczoraj rano lista gości kończyła się na 56 osobach, a wieczorem zrobiło się 72
Czerwone trampki Tż wytłumacz że będziecie przecież w nich chodzić po ślubie też.
A gadaniem się nie przejmuj, u nas kręcili nosami, mówili że cyrk ze ślubu i wesela zrobimy, że ksiądz nas do kościoła nie wpuści i podobne teksty, a teraz wszyscy wspominają jako najlepszą imprezę w rodzinie
Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Robicie w tym roku prezenty świąteczne? My ustaliliśmy, że nie, bo nie to będzie nam w głowie, ale jakoś głupio będę się czuła jak ktoś mi coś podaruje, a my tylko czekoladki...
Robimy. Od lipca robię listę prezentów. Będę kupować prezenty jak tylko zamknę wyprawkę
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora