Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-12, 17:10   #747
kamilamimila
Wtajemniczenie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3

Cytat:
Napisane przez aaniaa87k Pokaż wiadomość
Ja bym sie chyba wstrzymałam z tymi badaniami jeszcze kilka dni na Twoim miejscu. Gdy ja poroniłam naturalnie to robiłam podobne badania do Ciebie . Badanie robiłam chyba 7 dni po poronieniu (jeszcze plamilam) i ANA wyszło mi dodatnie. Potem dr P zalecił jeszcze jedno ANA zrobić aby sie upewnić i wyszlo negatywne. Pozniej okazało sie ze organizm jeszcze nie odbudował sie po poronieniu stad sfałszowany wynik. Może dopytaj w diagnostyce kiedy najlepiej te badania wykonać abyś potem nie musiała powtarzać

Poważnie?To teraz byloby za wcześnie na badania?Nie mialam zupełnie pojęcia,Dr nic takiego mi nie powiedział,w ogole nie mowil kiedy je zrobic,a z tego co piszecie wynika,ze trzeba by poczekac jeszcze aż organizm dojdzie do siebie.Ale chyba to nie chodzi o allo mlr i przeciwciała,to chyba moge zrobic już teraz,to,badnie jest tylko,w Prokocimiu i tylko rano,od 7.30 do 8,trzy dni w tygodniu,a trzeba na nie isc razem z mezem,to o tej porze mozemy tam byc tylko wtedy,kiedy dziecko nie będzie rano w szkole,a takiego dnia nie ma,tylko teraz,w srode,Dzien Nauczyciela,nie ma lekcji,dlatego mielismy isc na te badania w t środę.Nie chcialam sie tyle razy kluc,dlatego chcialam za jednym razem zrobic badania ale zrobie teraz tylko Allo mlr i test cytotoksyczny w Prokocimiu,a reszte później,w Diagnostyce.
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy

Edytowane przez kamilamimila
Czas edycji: 2015-10-12 o 17:31
kamilamimila jest offline Zgłoś do moderatora