Wtajemniczenie
|
Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3
Cytat:
Napisane przez aaniaa87k
Ja bym sie chyba wstrzymałam z tymi badaniami jeszcze kilka dni na Twoim miejscu. Gdy ja poroniłam naturalnie to robiłam podobne badania do Ciebie . Badanie robiłam chyba 7 dni po poronieniu (jeszcze plamilam) i ANA wyszło mi dodatnie. Potem dr P zalecił jeszcze jedno ANA zrobić aby sie upewnić i wyszlo negatywne. Pozniej okazało sie ze organizm jeszcze nie odbudował sie po poronieniu stad sfałszowany wynik. Może dopytaj w diagnostyce kiedy najlepiej te badania wykonać abyś potem nie musiała powtarzać
|
Poważnie?To teraz byloby za wcześnie na badania?Nie mialam zupełnie pojęcia,Dr nic takiego mi nie powiedział,w ogole nie mowil kiedy je zrobic,a z tego co piszecie wynika,ze trzeba by poczekac jeszcze aż organizm dojdzie do siebie.Ale chyba to nie chodzi o allo mlr i przeciwciała,to chyba moge zrobic już teraz,to,badnie jest tylko,w Prokocimiu i tylko rano,od 7.30 do 8,trzy dni w tygodniu,a trzeba na nie isc razem z mezem,to o tej porze mozemy tam byc tylko wtedy,kiedy dziecko nie będzie rano w szkole,a takiego dnia nie ma,tylko teraz,w srode,Dzien Nauczyciela,nie ma lekcji,dlatego mielismy isc na te badania w t środę.Nie chcialam sie tyle razy kluc,dlatego chcialam za jednym razem zrobic badania ale zrobie teraz tylko Allo mlr i test cytotoksyczny w Prokocimiu,a reszte później,w Diagnostyce.
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
Edytowane przez kamilamimila
Czas edycji: 2015-10-12 o 17:31
|