2015-10-12, 18:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zlot żarłocznych peem-zołz 2016 nr 38!
Cytat:
Napisane przez Madzialena7
Ja to w ogóle jestem nieświatowa bo nigdzie za granicą nie byłam  . Oprócz oczywiście Niemiec. Więc każde ciepłe kraje będą dla mnie z efektem "wow" 
|
U mnie tak samo. Wymyśliliśmy sobie te Włochy i się doczekać nie mogę Pierwszy raz nie do sąsiadów i pierwszy raz samolotem no i pierwszy raz na wakacje z mężem
Cytat:
Napisane przez morsmordre
Dostałam info od makijażystki: "Witam  cena makijażu ślubnego od 70-100zl cena próbnego jeśli to pełny makijaż z kepkami to 50zl a jeśli tylko taki delikatny zarys bardziej dla mojej informacji to wtedy gratis Emotikon smile jeśli chodzi o czas to najlepiej umówić się już a ewentualnie później zrezygnować bo mam już niektóre soboty całkiem zajęte w 2016 roku Emotikon smile" Przeraziły mnie te całkiem zajęte soboty 
|
O jak tanio. Kogo bierzesz?
Cytat:
Napisane przez aardbei77
U mnie ze starymi ciotkami było w drugą stronę - mówienie "kiedy przyprowadzisz jakiegoś kolegę", więc "narzeczonowanie" mnie się tak nie kojarzy.
|
U mnie tak samo, "kolegowanie" aż do narzeczeństwa
Cytat:
Napisane przez PaLLitQa
Dziewczyny jak mierzyłyscie sukienki i w koncu zmierzyłyscie ta którą kupiłyscie to CZUŁYŚCIE to, że to jest ta jedyna? :P
Wydaje mi się, że jak kupie za wcześnie to mi się coś odwidzi do wesela 
|
Ja się prawie poryczałam, więc chyba poczułam, że to TA
Cytat:
Napisane przez PaLLitQa
|
Te beżowe klasyczne bardzej mi się widzą, ale mogę być nieobiektywna
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;53078845]mam rozne osoby wiec rozne drobiazgi, plyte swiateczna Michaele Buble dla mamy kolorowanki dla doroslych, miękkie klocki dla bratanka, zestaw woskow dla tesciowej i siostry Tż
dla Tż juz mam wiec spoko a teraz zostali sie wszyscy inny, plus maja urodziny jeszcze do swiat niektorzy wiec wole zaczac szybciej 
[URL="][/QUOTE]
Zazdroszczę Twojej mamie
Cytat:
Napisane przez DontSaySorry
|
Ostatnia nawet spoko
Cytat:
Napisane przez pannamima
Ty już nie oglądaj, ho swoją masz piękną
Ja jutro jadę i juz się boję, bo nadal nie wiem na którą się zdecydować. Po prostu nie m wizji teraz na swój wygląd i dlatego. Byłam nastawiona wcześniej na 'wenecką' kieckę i miał wizję a teraz pustka 
|
dwójkę, dwójkę wybierz Pani
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx
Moja mama też to namiętnie ogląda. Koleżanka ja zaraziła i nie ma z nia kontaktu kiedy to leci... :P
|
Moja mama tak samo.
Ale mi TŻ niespodziankę zrobił. Miał wrócić po 21 a wrócił przed chwilą I nie zdążyłam zrobić mu kopert z ciasta francuskiego ze szpinakiem przez to
 34/2021
|
|
|