Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zlot żarłocznych peem-zołz 2016 nr 38!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-12, 18:12   #838
klakla91
Zakorzenienie

Dot.: Zlot żarłocznych peem-zołz 2016 nr 38!

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Ja to w ogóle jestem nieświatowa bo nigdzie za granicą nie byłam . Oprócz oczywiście Niemiec. Więc każde ciepłe kraje będą dla mnie z efektem "wow"
U mnie tak samo. Wymyśliliśmy sobie te Włochy i się doczekać nie mogę Pierwszy raz nie do sąsiadów i pierwszy raz samolotem no i pierwszy raz na wakacje z mężem
Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Dostałam info od makijażystki: "Witam cena makijażu ślubnego od 70-100zl cena próbnego jeśli to pełny makijaż z kepkami to 50zl a jeśli tylko taki delikatny zarys bardziej dla mojej informacji to wtedy gratis Emotikon smile jeśli chodzi o czas to najlepiej umówić się już a ewentualnie później zrezygnować bo mam już niektóre soboty całkiem zajęte w 2016 roku Emotikon smile" Przeraziły mnie te całkiem zajęte soboty
O jak tanio. Kogo bierzesz?
Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
U mnie ze starymi ciotkami było w drugą stronę - mówienie "kiedy przyprowadzisz jakiegoś kolegę", więc "narzeczonowanie" mnie się tak nie kojarzy.
U mnie tak samo, "kolegowanie" aż do narzeczeństwa
Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak mierzyłyscie sukienki i w koncu zmierzyłyscie ta którą kupiłyscie to CZUŁYŚCIE to, że to jest ta jedyna? :P
Wydaje mi się, że jak kupie za wcześnie to mi się coś odwidzi do wesela
Ja się prawie poryczałam, więc chyba poczułam, że to TA
Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
Chyba znalazłam buty ślubne dla siebie
http://www.anis.com/produkt/4376-bez/
Looknijcie!
i weźcie pod uwagę że potrzebuje rozmiar 34 więc nie mam takiego wyboru jak wy
Te beżowe klasyczne bardzej mi się widzą, ale mogę być nieobiektywna
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;53078845]mam rozne osoby wiec rozne drobiazgi, plyte swiateczna Michaele Buble dla mamy kolorowanki dla doroslych, miękkie klocki dla bratanka, zestaw woskow dla tesciowej i siostry Tż
dla Tż juz mam wiec spoko a teraz zostali sie wszyscy inny, plus maja urodziny jeszcze do swiat niektorzy wiec wole zaczac szybciej
[URL="][/QUOTE]
Zazdroszczę Twojej mamie

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Cofam to co mówiłam na temat nowej kolekcji sukien AK.
Piękne są kiece

Ostatnia nawet spoko
Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Ty już nie oglądaj, ho swoją masz piękną
Ja jutro jadę i juz się boję, bo nadal nie wiem na którą się zdecydować. Po prostu nie m wizji teraz na swój wygląd i dlatego. Byłam nastawiona wcześniej na 'wenecką' kieckę i miał wizję a teraz pustka
dwójkę, dwójkę wybierz Pani
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Moja mama też to namiętnie ogląda. Koleżanka ja zaraziła i nie ma z nia kontaktu kiedy to leci... :P
Moja mama tak samo.

Ale mi TŻ niespodziankę zrobił. Miał wrócić po 21 a wrócił przed chwilą I nie zdążyłam zrobić mu kopert z ciasta francuskiego ze szpinakiem przez to

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora