Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zlot żarłocznych peem-zołz 2016 nr 38!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-12, 17:27   #855
Arya90
Zakorzenienie

Dot.: Zlot żarłocznych peem-zołz 2016 nr 38!

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak mierzyłyscie sukienki i w koncu zmierzyłyscie ta którą kupiłyscie to CZUŁYŚCIE to, że to jest ta jedyna? :P
Wydaje mi się, że jak kupie za wcześnie to mi się coś odwidzi do wesela

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Śnieg!? U mnie dziś nawet mrozu nie było.
Mam z☠☠☠any poniedziałek, bo nowa stażystka przyszła, wiec na 99% nie przedłuża mi umowy. Zastanawiam się czy w tym wypadku iść na ta magisterke bo i tak doświadczenia w tym nie mam. A zamiast tego iść na kurs angielskiego bo u nas w mieście jest amerykańska olbrzymia drukarnia i cały czas szukają osób z perfekcyjnym angielskim do biura, a na dodatek planują rozbudowę. Kasa jest tam super.
Mam mętlik w głowie co robić dalej.
to chyba lepiej ten kurs. Ale może jednak szefostwo Cię zostawi we firmie?

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Wiecie co jest najgorsze? Chwalą mnie i babeczki z którymi siedzę tez powtarzają mi ze szkoda jak mi nie dadzą umowy bo wszystko umiem i jestem dla nich dużą pomocą. Ale władza na to nie patrzy i jest taka rotacja ludzi ze aby tylko za darmo ktoś robił.
znam to. Miałam podobną sytuację. Byłam na stażu i wszystko było super, ale jak przyszło do zatrudnienia to nie było dla mnie miejsca, za to miejsce dla kolejnej stażystki było. Smutne ale chyba dość częste

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
np. 3-4 tysiace za dekoracje sali

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

zamieszcze cennik w klubie jakby któraś chciałą zerknąć
ło matkoo!

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora